İntiharın Genel Provası sahnelendi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde yeni bir gösteriye daha ev sahipliği yaptı. Tiyatroadam oyuncuları tarafından sahnelenen "İntiharın Genel Provası" oyunu ÇOSB Konferans Salonunda sahnelendi.

İntiharın Genel Provası sahnelendi
15 Ocak 2018 Pazartesi 11:27

SALON TIKA BASA DOLDU
Tiyatroyu izlemeye; Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra yüzlerce tiyatrosever katıldı.
BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Zaman zaman duygulandıran, zaman zaman neşelendiren oyun büyük beğeni topladı. Oyunun hikayesi ise şöyle: “Tuna köprüsüne intihar etmek için çıkan bir mimar, atlamadan önce son kez sevgilisine telefon eder. Sevgilisi onu atlamaması için ikna etmeye çalışırken bir balıkçı gelir ve nehre atlamaması için yalvarır. Olaya bir de nehirden geçen geminin kaptanı dahil olunca, işler karışık, acınacak derecede komik ve bir o kadar da garip bir hal almaya başlar.”
EMRAH EREN YÖNETTİ
‘İntiharın Genel Provası’, 20. Yüzyılın Balkanlar’dan çıkmış en keskin kalemlerinden biri olarak anılan Duşan Kovaçeviç’in kendine has üslubuyla, kara mizah tarzında kaleme aldığı, alaycı ve sarsıcı bir sistem eleştirisi... Emrah Eren’in yönettiği ‘İntiharın Genel Provası’nda rol alan oyuncular ise şunlar: Erdem Akakçe, Fatih Koyunoğlu, Kadir Çermik, Selen Öztürk.
AYAKTA ALKIŞLANDI
2 perde halinde sahnelenen tiyatro bitiminde seyirciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Tiyatronun bitiminde günün anısına protokol tarafından oyunculara çiçek takdim edildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.