Kapaklı’da nostaljik sinema geceleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı’da düzenlenen ‘Ay Işığında Sinema Geceleri’ etkinliği kapsamında Bizim Köyün Şarkısı filmi gösterime sunuldu

Kapaklı’da nostaljik sinema geceleri
07 Ağustos 2018 Salı 13:05

Kapaklı halkını bir araya getiren Ay Işığında Sinema Geceleri, vatandaşların ilgi odağı oldu. Yönetmenliğini Tuğçe Soysop’un yaptığı, kadrosunda ise Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinin yer aldığı Bizim Köyün Şarkısı filmi eski Belediye Meydanında gösterime sunuldu.

MISIR VE SU İKRAMI
Nostaljik bir gece yaşayan Kapaklı halkına patlamış mısır ve su ikramları yapılırken Kapaklılı vatandaşlar açık havada sinema keyfini doyasıya yaşadı.

GEÇMİŞİ GÜNÜMÜZE TAŞIDINIZ
Yapılan etkinlikten memnun kaldıklarını ifade eden sinemaseverler, “Geçmişteki gibi açık havada yapılan etkinlikler ilçemize ayrı bir renk kattı. Geçmişi günümüze taşıdınız. Ailemiz ile birlikte çok keyifli vakit geçirdik. Belediyemize, sunduğu etkinlikler için teşekkür ederiz.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.