‘Karmakarışık’ seyirciden tam not aldı ​

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Konferans Salonu çok önemli bir tiyatroya daha ev sahipliği yaptı. İstanbul Devlet Tiyatrosunun usta oyuncularının etkileyici performansıyla sahnelenen ‘Karmakarışık’ isimli komedi oyunu izleyenlerden tam not aldı

‘Karmakarışık’ seyirciden tam not aldı ​
26 Aralık 2018 Çarşamba 20:08

SALON TAMAMEN DOLDU
Oyuncuların büyük alkış aldığı oyunu izlemeye geniş katılım oldu. Tiyatroyu; Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Murat Yiğiter, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyurk, İlyas Kum ve Ahmet Temiroğlu ile ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra yüzlerce tiyatrosever izledi.

KARMAKARIŞIK
Richard Phillips adında saygın bir bakan rakip partinin sekreteriyle küçük bir kaçamak yapmak için bir otel odası tutar. Ancak otel odasında bir cesetle karşılaştıklarında olaylar içinden çıkılmaz ve karmakarışık bir hal alır. ‘Küçük bir yalan sizden ne götürebilir ki, hiç hafife almayın belki de tüm ciddiyetinizi alıp, gülünç hallere sokabilir sizi. Bir kaçamak, bir yalan, bir ceset ve sürpriz yapan bir eş... Karmakarışık olmanın kaçınılmaz tarifi...’

OYUNUN KÜNYESİ
Komedi türünün en iyi örneklerinden biri olan oyunun yazan Ray Cooney, Çeviren Haldun Dormen-Kemal Uzun, Yöneten Haldun Dormen. Oyundaki karakterlere İstanbul Devlet Tiyatrosunun usta oyuncuları Erkan Taşdöğen, Fatih Kahraman, Ali Ersin Yenar, Rüyam Perihan Dirin ve Özden Çiftçi'nin yanı sıra Ebru Demirdöven, Aral Seskir, Sinan Cem Çabuk, Cem Şahin ve Suzan Sabancı hayat veriyor.

OYUNCULARA ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ
Oyunun bitmesiyle birlikte, sanatçılar dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunun sonunda protokol tarafından oyunculara çiçek takdim edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.