Kültür gezileri başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ücretsiz Sultanahmet Cami ve Selimiye Cami gezileri başladı

Kültür gezileri başladı
13 Mayıs 2019 Pazartesi 11:44

İLKİ CUMARTESİ GÜNÜ GERÇEKLEŞTİ
11 Mayıs Cumartesi günü başlayan Çerkezköy Belediyesi Ramazan Kültür Gezilerine Çerkezköy halkı büyük ilgi gösterirken, haftanın 3 günü devam edecek geziler kapsamında Çerkezköylü vatandaşlar İstanbul Sultanahmet ve Edirne Selimiye Camilerini gezme, Ramazan ayının manevi maneviyatını Sultanahmet ve Selimiye Camilerinde yaşama imkanı buluyorlar.

HAFTANIN 3 GÜNÜ İSTANBUL VE EDİRNE SEFERİ
Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü Çerkezköy Belediyesi önünden bir otobüsün İstanbul’a, bir otobüsün ise Edirne’ye hareket ettiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan Kültür Gezilerimiz her yıl olduğu gibi bu yılda devam ediyor. Gezilerimize kayıt yaptıran hemşerilerimizi saat 14.30’da Belediye Hizmet Binası önünde alan araçlarımız İstanbul ve Edirne istikametine yola çıkıyorlar. Yaklaşık 1.5 saatlik yolculuk sonunda vatandaşlarımız Selimiye ve Sultanahmet Camilerine ulaşıyorlar. İftarlarını açan, Teravih Namazlarını kılan vatandaşlarımız saat 23.30’dan sonra tekrar Çerkezköy’e dönmek üzere yola çıkıyorlar” dedi.

KUMANYA DA VERİLİYOR
Çerkezköy Belediyesinin Ramazan ayı Kültür Gezilerine katılan vatandaşlara kumanya da verildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Gezilerimize katılan vatandaşlarımız Sultanahmet ve Selimiye Camii dışında İstanbul ve Edirne’deki diğer tarihi ve turistlik mekanları da görme, gezme fırsatı buluyorlar” ifadesini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.