Kültür – Sanat kurslarına kayıtlar başladı

Çerkezköy Belediyesi Kültür Sanat Kursları ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları kapsamında 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 20 branşta kurs açılıyor

Kültür – Sanat kurslarına kayıtlar başladı
14 Eylül 2017 Perşembe 20:25

KAYITLAR BAŞLADI
Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi ile Veliköy Mahalle Evi, 29 Ekim Spor Kompleksi ve Tepe Ortaokulu’nda 20 branşta verilecek olan Kültür ve Sanat Kurslarının kayıtları başladı
SON BAŞVURU TARİHİ 6 EKİM
Çerkezköy Belediyesi’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi işbirliği ile düzenleyeceği Kültür ve Sanat Kursların kayıtlarının başladığını ve 6 Ekim Cuma günü sona ereceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Belediyemiz tarafından geçtiğimiz yıl yaklaşık 1400 kursiyerimizin katılımı ile tamamladığımız Kültür-Sanat kurslarımızın 2017-2018 döneminin başvuruları başladı. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan kurslara katılmak isteyen vatandaşlarımız 6 Ekim’e kadar Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına, Veliköy Mahalle Evimize ve Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezimize  başvuruda bulunabilirler. Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımızdan kurslara kayıt için istenen belgeler Kurs Başvuru Formu (Belediyemiz Halk Masalarından ve Mahalle Evlerimizde verilecektir.) ve Kimlik Fotokopisinden oluşmaktadır. Spor branşındaki kurslara başvuracak olan kursiyerlerimizden ayrıca sağlık raporu da istenmektedir” açıklamasını yaptı.
KURSLAR 16 EKİM’DE BAŞLAYACAK
Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan kursların 16 Ekim tarihinde başlayacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Belediyemiz tarafından düzenlenecek olan Basit İğne Teknikleri, Bağlama, Gitar, Güreş, Çini, Satranç, Ebru, İngilizce, Pilates, Türk Sanat Müziği, Karate, Step ve Aerobik, Masa Tenisi, Bilgisayar, Girişimcilik, Diksiyon, İşaret Dili, Rölyef, Aile Eğitimi ve Basketbol kurslarına katılmak isteyen vatandaşlarımız kayıtlarını Halk Masalarımızda yaptırabilirler.” dedi.
YENİ DÖNEMDE 20 BRANŞTA KURS AÇIYORUZ
Çerkezköy Belediyesi’nin açtığı kursların eğitimlerinin yıl boyunca Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Merkezi, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi, Mahalle Evleri, 29 Ekim Spor Kompleksi ve Tepe Ortaokulu’nda verileceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Kültür ve Sanat kurslarımız her yıl giderek artan katılımla devam ediyor. Yeni dönemde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Eğitim Şube Müdürlüğü Meslek Edindirme Kursları kapsamında 20 branşta açacağımız kültür ve sanat kurslarımıza tüm vatandaşlarımızın katılımını bekliyoruz” dedi. 
İŞTE AÇILACAK OLAN KURSLAR
1- Basit İğne Teknikleri
2- Bağlama
3- Gitar
4- Güreş
5- Çini
6- Satranç
7- Ebru
8- İngilizce
9- Plates
10- Türk Sanat Müziği
11- Karate
12- Step ve Aerobik
13- Masa Tenisi
14- Bilgisayar
15- Girişimcilik
16- Diksiyon
17- İşaret Dili
18- Rölyef
19- Aile Eğitimi
20- Basketbol
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.