Kültür-Sanat kurslarının yılsonu sergisi açıldı

Çerkezköy Belediyesi’nin Kültür Sanat Kursları kapsamında Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Merkezi iş birliği ile açtığı 18 kursu başarı ile bitiren 1377 kursiyerin el emeği göz nuru eserlerin sergilendiği Yıl Sonu Sergisi kapalı otopark üzerinde açıldı

Kültür-Sanat kurslarının yılsonu sergisi açıldı
06 Haziran 2017 Salı 12:10

5 GÜN AÇIK KALACAK
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kapalı Otopark üzerinde Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram ve İmdat Özgör ile çok sayıda davetlinin katılımı ile açılışı yapılan yılsonu sergisinin 5 gün süre ile açık kalacak.
18 FARKLI BRANŞTA KURS AÇILDI
Çerkezköy Belediyesi’nin Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Merkezi iş birliği ile bu yıl 18 kurs açtığını ve 1377 kursiyerin bu kursları başarı ile bitirdiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, uzun ve yorucu bir eğitim ve öğretim döneminin ardından kursiyerlerin el emeği, göz nuru eserlerinin sergileneceğini belirtti.
TEMEL HEDEF ÜRETİMİN BİR PARÇASI HALİNE GETİRMEK
Çerkezköy Belediyesi olarak önemli bir hedeflerinin vatandaşların, özellikle ev hanımlarının eğitimine katkı sunmak, destek olmak olduğunu vurgulayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Temel hedeflerimizden bir tanesi vatandaşlarımızı, özellikle kadınlarımızı üretimin bir parçası haline getirmek, geleceğimize, kendi geleceklerine katkı sunmaları, ışık olmaları. Aile ekonomilerine katkıda bulunmaları” dedi.
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Belediyesi’nin kurslarının parmakla sayılı kursiyerlerden buralara geldiğini, Mahalle Evleri ve Kültür ve Sanat Merkezleri ile kurs ve kursiyer sayısının arttığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, kurslarda emeği geçen öğretmenlere, kursiyerlere ve görevlilere teşekkür ettikten sonra Çerkezköy’ün son 6-7 ayda eğitim ve öğretimde hissedilir derecede önemli bir noktaya geldiğini ve bunda Çerkezköy’de göreve yeni başlayan Kaymakam Atilla Selami Abban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’ün emeklerinin ve gayretlerinin büyük olduğunu ifade etti.
EĞİTİM HAYAT BOYU SÜREN BİR OLGU
Yılsonu sergisi açılışında konuşan Çerkezköy Halk Eğitim Müdürü Necmi Akman da kursların Çerkezköy Belediyesi ile işbirliği içerisinde ‘Öğren, öğret ve üret’ sloganı çerçevesinde açıldığını belirterek, eğitimin hayat boyu süren bir olgu olduğunu belirterek, kurslara katılan kursiyerlere, desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Belediyesi’ne ve kurs eğitmenlerine teşekkür etti.
İLK ALIŞVERİŞLER YAPILDI
Açılışın ardından birbirinden değerli ve ürünlerin yer aldığı bütün stantları gezen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve eşi Güliz Akay ile birlikte alışveriş yapmayı da ihmal etmezken, Çerkezköylü vatandaşların bu güzelliği görmesin için Cuma günü akşamına kadar açık kalacak olan yılsonu sergisini gezmeye davet etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.