Öğrenciler Pinokyo ile tatilin tadını çıkarttı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı sömestr tatili dolayısı ile düzenlediği 1. Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda sahnelenen ‘Pinokyo’ adlı çocuk oyunui çocukların büyük beğenisini kazandı

Öğrenciler Pinokyo ile tatilin tadını çıkarttı
29 Ocak 2018 Pazartesi 16:00

YAKLAŞIK 1 SAAT SÜRDÜ
26 Ocak Cuma günü üç seans halinde sahnelenen yaklaşık 1 saat süren çocuk oyunu Pinokyo’ya çocuklar büyük ilgi gösterirlerken, tiyatronun sonunda öğrencilere küçük ikramlarda da bulunuldu.
ÇOCUKLARIMIZIN İLGİSİ BÜYÜKTÜ
Oyunun arkasından açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugünkü Pinokyo isimli çocuk tiyatrosuna çocuklarımızın ilgisi büyüktü. Tüm çocuklarımıza iyi seyirler ve güzel bir tatil geçirmelerini diliyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.