Öğrencilere tatil hediyesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı sömestr tatili dolayısı ile düzenlediği 1. Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında ÇOSB Özel Teknik Lisesi salonunda ‘Kralın Yeni Giysisi’ adlı çocuk oyunu sergilendi.

Öğrencilere tatil hediyesi
30 Ocak 2018 Salı 18:45

KRALIN YENİ GİYSİSİ
İki seans halinde sahnelenen yaklaşık 1 saatlik çocuk oyunu Kralın Yeni Giysisi  çocuklar  büyük ilgi gösterirlerken, tiyatronun sonunda çocuklara küçük ikramlarda da bulunuldu.
ÇOCUKLARIMIZ GÜZEL VE KEYİFLİ VAKİTLER GEÇİRDİLER
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 1. Karne Hediyesi Çocuk Oyunları Tiyatro Festivali kapsamında ÇOSB Özel Teknik Lisesi Salonu’nda ‘Kralın Yeni Giysisi' adlı tiyatro oyununu 2 seans olarak sahnelendiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyemize bu güzel çocuk oyunu için teşekkür ediyorum. Sömestr tatilinde sahnelenen Kralın Yeni Giysisi adlı tiyatro oyunu ile çocuklarımız güzel ve keyifli vakitler geçirdiler. Tüm çocuklarımıza güzel bir tatil geçirmelerini diliyor ve yeni eğitim döneminde başarılar diliyorum” dedi.
PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Program sonunda Kapaklı Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serpil Sevgi tarafından katılımcılara çiçek ve plaket takdim edildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.