Popüler Gerçek ilgiyle izlendi

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Dünya Tiyatro Günü ve Haftası kapsamında sahnelenen ‘Popüler Gerçek’ isimli tiyatro oyunu Çerkezköylü tiyatro severler tarafından beğeni ile izlendi

Popüler Gerçek ilgiyle izlendi
28 Mart 2017 Salı 10:30

SEYİRCİDEN TAM NOT ALDI
Ünlü oyuncularının rol aldığı Popüler Gerçek adlı iki perdelik tiyatro oyunu saat 20.00’da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda ücretsiz olarak sahnelendi. Komedi türündeki oyunda tiyatro dünyasının sevilen yüzleri Kerem Atabeyoğlu, Almila Uluer Atabeyoğlu, Emel Çölgeçen, Nihal Usanmaz ve Cem Uslu sahne aldı. İzleyenlerin adeta kahkahaya boğulduğu Popüler Gerçek isimli tiyatro oyunu seyircilerden tam not aldı.
OYUNA YOĞUN İLGİ
Cem Uslu’nun yazıp yönettiği oyunu izlemek için Halk Eğitimi Merkezi’ne gelen Çerkezköylü vatandaşlar salonu doldurdu. Oyunu izleyenler arasında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe de yer aldı. Oyun sonunda ünlü isimler dakikalarca ayakta alkışlandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.