Ramazan Birlikte Güzel

Çerkezköy Belediyesi tarafından ‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile Ramazan ayı dolayısıyla kapalı otopark alanı üzerinde düzenlenen ‘Ramazan Eğlenceleri’ programı, birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor

Ramazan Birlikte Güzel
12 Haziran 2017 Pazartesi 16:05

3 HAZİRAN’DA BAŞLADI
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce ‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile 3 Haziran Cumartesi günü ‘İftardan Sonra’ adlı tiyatro oyunu ile başlayan Ramazan Eğlenceleri etkinlikleri, 4 Haziran Pazar günü ‘Ramazanda Cümbüş’ adlı tiyatro oyunu ve 5 Haziran Pazartesi günü de Halk Eğitim Merkezi Gençlik Orkestrası konseri ile devam etti. Ramazan Eğlenceleri kapsamında 6 Haziran Salı günü ise ‘Bir Faslı Şahane’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
BİR FASLI ŞAHANE İZLEYENLERDEN TAM NOT ALDI
Usta tiyatro oyuncusu Yalçın Özmen’in yazıp yönettiği ‘Bir Faslı Şahane’ adlı oyunda Parla Şenol, Osman Büyükercan, Salih Ünal, Sonay Özden, Murat Aytekin, Ahu Özden, Ahmet Ekinci ve Yalçın Özden rol aldı. İzleyenleri kahkahalara boğan tiyatro oyunu Çerkezköylü tiyatro severlerden tam not aldı. Oyun sonunda Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram usta tiyatrocuları tek tek tebrik etti. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram yaşattıkları güzel gece için Yalçın Özden Tiyatrosu ekibine teşekkür etti.
TÜRK MÜZİĞİ KOROSU’NDAN MUHTEŞEM KONSER
Ramazan Eğlenceleri 7 Haziran Çarşamba günü Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu konseri ile devam etti. Şef F. Fahrihan Ünsal yönetimindeki koro tarafından verilen muhteşem konser ile adeta müzikseverlerin kulaklarının pası silindi. . Konser sonunda sahneye çıkarak tüm koro mensuplarını tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Konser öncesi sahne alan Ritim Grubu’nun şovu da büyük beğeni topladı.
ŞAŞKIN TİYATROSU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Olumsuz hava koşulları nedeni ile 8 Haziran Perşembe günü sahnelenmesi planlanan ‘Komik-i Şehir’ adlı tiyatro oyunu 16 Haziran Cuma gününe; 9 Haziran Cuma günü gerçekleşmesi planlanan Malatyalılar Derneği etkinlikleri de 15 Haziran Perşembe gününe ertelendi. Ramazan Eğlenceleri etkinlikleri 10 Haziran Cumartesi günü ‘Şaşkın’ adlı tiyatro oyununun sahnelenmesi ile devam etti. Gökçe Seçin’in yazdığı ve usta tiyatrocu Abdullah Şahin’in hem oynayıp hem yönettiği oyunda Suna Yıldızoğlu, Yusuf Atala, Ortans Kıvanç, Toygun Ateş, Dilek Karaduman, Aylin Altunkaya, Ceren Bayır ve Sinem Çınar rol aldı. Tiyatro severlerin ilgiyle izlediği Şaşkın adlı tiyatro oyunu sonunda oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı.
SAMSUNLULAR DERNEĞİ’NDEN MUHTEŞEM GECE
Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Eğlenceleri programları kapsamında 11 Haziran Pazar günü ise Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği etkinlikleri gerçekleştirildi. Tasavvuf müziği dinletisi ve Karadeniz halk oyunları gösterileri ile başlayan etkinlikler kapsamında davetlilere keşkek ikramında bulunuldu. Gecenin finalinde ise Ses Sanatçısı Ayhan Toprak sahne aldı. Ayhan Toprak, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla Çerkezköylülere müzik ziyafeti sundu.
HİÇBİR ZAMAN TABELA DERNEĞİ OLMADIK
Çerkezköy Samsunlular Derneği etkinlikleri sırasında kısa bir konuşma yapmak için sahneye çıkan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı ve Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Enver Bayram, “Biz dernek olarak kurulduğumuz günden bu yana hiçbir zaman tabela derneği olmadık. Her zaman hemşeri derneği olabilmek adına faaliyetlerimizi sürdürdük. Bu kapsamda, sivil toplum kuruluşlarından ve derneklerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen ve bizlerin bu gece bir araya gelmesine vesile olan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
AMACIMIZ ÇERKEZKÖY’ÜN KÜLTÜR BİRLİKTELİĞİNİ SAĞLAMAKTIR
Günün anısına Çerkezköy Samsunlular Derneği yönetimince, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin’e Samsunspor forması ve teşekkür plaketi takdim edildi. Geleneksel hale gelen Ramazan Eğlenceleri etkinlikleri kapsamında Çerkezköy halkı ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu yıl bir ilk yaparak kültür birlikteliğini aynı alanda buluşturmak istedik. Bu yılki etkinliklerimizin 5 gecesini hemşeri derneklerimize ayırdık. Amacımız Çerkezköy’ün kültür birlikteliğini, ilişkilerini güçlendirmek; 81 ilden gelen vatandaşlarımızı buluşturabilmektir” ifadelerini kullandı. Başkan Akay, konuşması sonrasında kendisine hediye edilen Samsunspor formasını giydi, Samsun’a 8 köşe kasketi de takarak dernek yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.