Türk Müziği Korosu sahne aldı

Şef F. Fahrihan Ünsal yönetimindeki Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu yeni yılın ilk konserini Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda verdi

Türk Müziği Korosu sahne aldı
24 Ocak 2017 Salı 12:06

ÇOSB’DE DÜZENLENDİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut ve Türk Müziği hayranlarının takip ettiği konser muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.
BARIŞ VE HUZUR DOLU BİR YIL DİLEĞİYLE
‘Barış ve Huzur Dolu Bir Yıl Dileğiyle’ temalı yeni yılın ilk konserinde Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu’nun konserinin ilk bölümü Kemanı Tatyos’un Kürdili Hicazkar Saz Semaisi ile başladı. Ardından Hacı Arif Bey’in Kürdili Hicazkar Şarkısı ‘Gurub Etti Güneş’ adlı eseri seslendirdikten sonra Selahattin Pınar’ın Kürdili Hicazkar şarkısı ‘Sorma Bana Nafile’ isimli eserini Solist Nevzat Duran seslendirdi.
Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korusu’nun konseri Selahattin Erköse’nin Kürdili Hicazkar şarkısı ‘Gitmesin Hayalim’ adlı eseri Solistler Rojda Eryılmaz ve Vahdettin Tan’ın seslendirmesi ile devam ettikten sonra Erdoğan Berker’in Kürdili Hicazkar şarkısı ‘Askerden Anaya’ isimli şarkısını Solist Nevzat Duran, Zekai Tunca’nın Hicaz şarkısı ‘Sensizliği Ben Seçmedim’ adlı eserini Solist Violette Erdiş ve Bahtiyar Karakaş seslendirdi.
İKİ BÖLÜMDEN OLUŞTU
Kayahan’ın Hicaz şarkısı ‘Gönül Sayfam’ adlı eserin Solist Kadriye Uygun ve Engin Özden’in seslendirmesinin ardından; konserin ilk bölümü Muhlis Sabahattin Ezgi’nin Hicaz şarkısı ‘Pencerenin Perdesini’ adlı eserin ve Hicaz Mandıra şarkının Türk Müziği Korosu tarafından seslendirilmesi ile sona erdi.
BİRBİRİNDEN GÜZEL PARÇALAR SESLENDİRİLDİ
Sadettin Kaynak’ın Hicazkar şarkısı ‘Sorsam Seni Gönlümce’ adlı eserin Solist Uğur Hasan Tuz tarafından seslendirilmesi ile başlayan Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu Konserinin ikinci bölümü, Sadettin Kaynak’ın Hicazkar şarkısı ‘Çözmek Elimde Değil’ adlı eserin Türk Müziği Korosu tarafından, Arif Sami Toker’in Hicaz şarkısı ‘Çıksam Şu Dağların’ adlı eserin Solist Cengiz Özkaran, Kadri Şençalar’ın Hicaz şarkısı ‘Ah Edip İnlerim’ adlı eserin Solistler Nihal Akkaya ve Fikret Puza tarafından seslendirilmesi ile devam etti.
YILIN İLK KONSERİ SONA ERDİ
Osman Nihat Akın’ın Nihavend şarkısı ‘Bir İhtimal Daha Var’ adlı eserin Solist Mahmut Demirtaş tarafından seslendirilmesinin ardından Mesut Cemil’in Nihavend şarkısı ‘Kanatları Gümüş Yavru Bir Kuş’ adlı eseri, Levent Gülez’in Nihavend şarkısı ‘Yoksan’ adlı eseri, Zekai Tunca’nın ‘Bahar Çiçek Çiçek Gelince Güzel’ adlı eseri, Kürdili Hicazkar şarkı ‘Gidelim Göksu’ya’ ve Kürdili Hicazkar şarkısı ‘Safalar Getirdiniz’ adlı eserin Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu tarafından seslendirilmesi ile ‘Barış ve Huzur Dolu Bir Yıl Dileğiyle’ temalı yeni yılın ilk konseri sona erdi.
ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ
Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu’nun konserinin sona ermesinin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay sahneye çıkarak Koro Şefi F. Fahrihan Ünsal ve koroda görev yapan tüm ekibe teşekkür ettikten sonra, Çerkezköy Organize Sanayi bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından da Koro Şefi F. Fahrihan Ünsal’a çiçek takdim edildi.
Haber: Uğur Kılıç
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.