Yılın ilk tiyatrosu 19 Ocak’ta sahnelenecek

Çerkezköy Belediyesi, 2017 yılının ilk ayında ‘Sevgili Karım’ isimli tiyatro oyununu Çerkezköylü vatandaşlarla buluşturacak. 19 Ocak Perşembe günü sahnelenecek 2 perdelik komedi türündeki tiyatro gösterisini ücretsiz olarak tüm tiyatro severler izleyebilecek

Yılın ilk tiyatrosu 19 Ocak’ta sahnelenecek
09 Ocak 2017 Pazartesi 13:14

ÜCRETSİZ SAHNELENECEK 
Çerkezköy Belediyesi yeni yılın ilk ayında Çerkezköylü tiyatro severlerle Kayra Şenocak’ın yazıp yönettiği ‘Sevgili Karım’ isimli tiyatro oyununu buluşturacak. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ocak ayı kültür sanat faaliyetleri programında Çerkezköy’de sahne alacak olan oyun 19 Ocak Perşembe günü Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde saat 20.00’da başlayacak. 
KAYRA ŞENOCAK YAZIP YÖNETİYOR
Komedi türündeki 2 perdelik oyunda ekranların sevilen oyuncuları Metin Yıldız, Kayra Şenocak, Merve Sevi, İrfan Kangı, Berrak Güvem, Kimya Gökçe Aytaç ve Dost Elver’in rol alıyor. İstanbul Komedi Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyununda, ‘Bir kadın, bir koca, bir avukat, bir sekreter ve bir milyon dolar bir araya gelirse ne olur?’ sorusuna cevap aranıyor.
KÜLTÜRÜ SAHİPLENMEK, GELECEĞİ SAHİPLENMEKTİR
 Çerkezköylü tüm vatandaşları tiyatroya davet eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sosyal belediyeciliğin olmazsa olmazı kültür ve sanattır. Sanatı, sanatçıyı ve kültürü sahiplenmek geleceği sahiplenmektir. Toplumun dayanışmasında en önemli faktörlerden biri olan tiyatro oyunlarını 2017 yılında Çerkezköylü hemşerilerimizi buluşturmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şeyma - 7 yıl önce
5 Lira bari olsun da tiyatro diye çoluk çocuk gelmesin herkes.