1. bisiklet şenliği düzenleniyor

Çerkezköy Belediyesi sağlıklı yaşamı ve bisikleti teşvik eden bir etkinlik gerçekleştirerek ‘Bisikletini Al Sen de Gel’ sloganıyla 1. Bisiklet Şenliği düzenliyor

1. bisiklet şenliği düzenleniyor
06 Mayıs 2015 Çarşamba 08:41

 SAĞLIKLI YARINLARA PEDAL ÇEVİRECEĞİZ


Çerkezköy Belediyesi sportif etkinlikler kapsamında 1. Bisiklet Şenliği düzenleyecek. 10 Mayıs Pazar günü saat 11:00’da gerçekleştirilecek olan şenliğe bisikleti olan herkesin katılabileceğini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Bu tür etkinlikle sağlıklı yaşam içerisinde bisikletin önemini vurgulamak ve aynı zamanda bölgede bisikletli yaşamı teşvik eden bir organizasyon gerçekleştirmek istedik. Etkinliğimizde ‘Bisikletini Al Sende Gel’ sloganında da olduğu üzere genciyle yaşlısıyla sağlıklı yarınlara pedal çevireceğiz” dedi. Çerkezköy’ün sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere her zaman ihtiyacının olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay ”Bu etkinlikleri geleneksel hale getirip, daha da güçlenerek devam ettireceğiz” açıklamalarında bulundu. 


8 KİLOMETRELİK PARKURDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK 


Toplamda 8 kilometrelik bir parkurda gerçekleştirilecek olan Bisiklet Şenliği Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası önünden start alacak. Atatürk Caddesi’nden Narin Kavşağı’na ve ardından Öztrak Caddesi boyunca Altıyol Kavşağı’na inecek olan bisiklet tutkunları daha sonra ise Hükümet Caddesi boyunca İstanbul Otoban Yolu’na, oradan ise Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’na pedal çevirecekler. Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı’nda sona erecek olan 1. Bisiklet Şenliği’nin ardından organizasyona katılan bisiklet tutkunlarına çeşitli hediyeler verilecek ve ikramlarda bulunulacak.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.