1. Olağan Büyük Kongre’sini yaptı

Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığının da bir büyük otobüs ile katılım sağladığı 1. Olağan Büyük Kongre Ankara Arena Spor Salonunda gerçekleşti.

1. Olağan Büyük Kongre’sini yaptı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Kasım 2019 Çarşamba 11:26

Yeniden Refah Partisi'nin 1. Olağan Büyük Kongresi'nde Fatih Erbakan yeniden genel başkan seçildi.
 
Yeniden Refah Partisi'nin 1. Olağan Büyük Kongresi Ankara'da yapıldı. "Burada gelecek var" sloganıyla düzenlenen kongrede konuşan Genel Başkan Fatih Erbakan, "Film bitti sanmayın, film daha yeni başlıyor" dedi.
Yeniden Refah Partisi'nin 1. Olağan Büyük Kongresi Ankara'da Arena Spor Salonunda düzenlendi. Kongrede konuşan Genel Başkan Fatih Erbakan, adil bir düzen isteyen tüm insanlar için alternatif olmak istediklerini söyledi.


Erbakan "Burada gelecek var" sloganıyla düzenlenen kongrede yaptığı konuşmada tarım ve hayvancılığı en güçlü şekilde destekleyeceklerini, eğitim sisteminde yeni düzenlemeler hedeflediklerini söyledi.


Kongreye, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Nuri Okutan ve Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa ile yabancı misyon temsilcileri katıldı.


Fatih Erbakan, tek aday olarak girdiği kongrede yeniden Genel Başkan seçildi.
 
Emniyet güçlerinin yaptığı açıklamada salon ve etrafındaki kalabalığın 44 bin 753 kişi olduğu ifade edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.