180 çocuk sünnet ettiriliyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından maddi durumu iyi olmayan toplam 180 çocuk sünnet ettiriliyor. Sünnetlerin Pazartesi günü Optimed Hastanesi’nde başlayacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Şu ana kadar Belediyemize sünnet için müracaat eden çocuk sayısı 165 civarında oldu. Müracaat eden çocukların sünneti Pazartesi günü Optimed Hastanesi’nde başlıyor” dedi

180 çocuk sünnet ettiriliyor
23 Ağustos 2014 Cumartesi 08:22

Cerkezköy Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını bu yıl ücretsiz sünnet ettireceğini ve müracaat eden çocukların sünnetlerinin Optimed Hastanesi’nde Pazartesi günü başlayacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sünnet olacak çocukların sünnetlerini Çerkezköyümüzde faaliyet gösteren özel hastanelerden biri olan Optimed Hastanesi ücretsiz yapacak. Buradan Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu’na, Başhekimi Dr. Recep Çalışkan ve tüm hastane personeline teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
HASTANE ORTAMINDA SÜNNET
Her gün yaklaşık 20 çocuğun sünnetlerinin yapılacağını ve 10 gün içerisinde sünnetlerin tamamlanacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çocuklarımızın sünnetleri hastane ve tamamen steril ortamda, konusunda uzman doktorlar tarafından yapılacaktır. Belediyemize çocuklarını sünnet ettirmek için müracaat eden ailelere arkadaşlarımız olaşarak, sünnet gününü bildireceklerdir” açıklamasını yaptı.
ŞÖLEN PLANLANIYOR
Sünnet olan çocuklar için bir eğlence de yapmayı düşündüklerini fakat henüz ayrıntıların netleşmediğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, yapmayı düşündükleri şölenin tarih ve detaylarının belli olmasının ardından programı kamuoyuna açıklayacaklarını ifade etti.
GRİPİN SAHNE ALACAK
Belediye Başkanı Vahap Akay, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile Kapalı Otopark üzerinde bir açık hava konseri düzenlediklerini belirterek, “Zafer Bayramı nedeni ile düzenlediğimiz konserde Türk Pop Müziği’nin önemli gruplarından birisi olan Gribin sahne alacak. Konserimize tüm Çerkezköy, Kızılpınar, Veliköy ve bölge halkı davetli” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.