19 Haziran'da tek yöne geçiliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi UKOME ve Çerkezköy Belediyesi yetkililerince hazırlanan , Atatürk ve Öztrak Caddeleri ile bu caddelere bağlı sokakların tek yön olarak çalışmasını öngören sirkülasyon projesi 19 Haziran'da hayata geçiyor

19 Haziran'da tek yöne geçiliyor
14 Haziran 2017 Çarşamba 17:55

ATATÜRK CADDESİ ÇIKIŞ ÖZTRAK CADDESİ İNİŞ

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün hazırladığı rapor ve vatandaşlardan gelen talepler de göz önünde bulundurularak son halini alan ve 19 Haziran Pazartesi günü hayata geçirilecek olan Yol Sirkülasyon Projesi ile araçlar için Atatürk Caddesi çift şerit olarak altı yol kavşağı yönünde iniş yönü, Öztrak Caddesi altı yol kavşağından Narin Kavşağı yönünde çıkış yönü olarak kullanılacak.

PROJE DETAYLARI

Proje kapsamında Öztrak Caddesi'ndeki araçlar Köşem Kavşağı'ndan başlayarak İnan Sokak ve Makasçı Sokak güzergahından Fatih Caddesi'ne ulaşabilecek. Makasçı Sokak'tan çıkan araçlar çift yön olarak kullanılan Fatih Caddesi  yönüne ve Atatürk Caddesi'ne dönüş yapabilecek. Fatih Caddesi'ndeki araçlar Atatürk Caddesi yönüne dönüş yapabilecek ve Cambazlar Sokak üzerinden Hatip Sokağa ulaşabilecek. Öztrak Caddesi'nden çıkan araçlar Hatip Sokağa dönüş yapabilecek. Çift yön olarak kullanılan Hatip Sokak'tan çıkan araçlar ise Öztrak Caddesi'nden Narih Kavşağına ulaşabilecek, Altı Yol kavşağından Atatürk Caddesi'ne çıkmak isteyen araçlar ise Uğur Mumcu Caddesi'ni kullanacak.

BROŞÜR DAĞITILIYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi UKOME  ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hazırlanan projenin bilgilendirme broşürleri esnaflara dağıtılmaya başlanırken yeni sisteme 19 Haziran'da geçilecek.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
- 7 yıl önce
umarım ağaçlar kesilmez
Avatar
ahmet - 7 yıl önce
kesilmez