19 Mayıs’ı kutluyoruz

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Çerkezköy’de çeşitli etkinlilerle kutlanacak. Cumhuriyet Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından kutlamalar Kapalı Otopark üzerinde devam edecek

19 Mayıs’ı kutluyoruz
19 Mayıs 2016 Perşembe 11:43

 97’NCİ YILI ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 97’nci yılı çeşitli etkinlilerle kutlanacak. 19 Mayıs Perşembe günü Cumhuriyet meydanında saat 10.00’da başlayacak olan program da ilk olarak Atatürk anıtına çelenk sunulacak. Programın devamında da Kapalı Otopark üzerinde kutlama programı gerçekleştirilecek.

DOLU DOLU KUTLANACAK

Çerkezköy Belediyesi tarafından ise saat 14.00’da 2. Bisiklet Şenliği gerçekleşecek. Belediye Hizmet Binası önünden başlayarak Kuşbahçe Mevkii'ne kadar pedal çevirdikten sonra saat 15:00'da ise Kuşbahçe Mevkii'nde motor tutkunları bir araya gelerek Çerkezköy Belediyesi'nin ev sahipliğinde Motokros yarışları düzenlenecek. Motor seslerini ile yankılanacak olan Kuşbahçe Mevkii'nde saat 15:00'da yine Belediye tarafından 1. Uçurtma Festivali gerçekleştirilecek. Şenliğin sonunda ise dileyen herkesin katılabileceği dağ bisikleti yarışmaları düzenlenecek.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.