2. Kitap fuarı sona erdi

Kapaklı Kaymakamlığı, Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla Kapaklı Anadolu Lisesi yanındaki ÇOSB Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Kapaklı 2. Kitap Fuarı sona erdi.

2. Kitap fuarı sona erdi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Kasım 2019 Çarşamba 14:04


102 BİN KİTAPSEVERİ AĞIRLADI
25 Ekim-3 Kasım tarihleri arasında kapılarını açan ve Ercan Kesal, Yelda Kırçuval, Kerem Fırtına, Hayati İnanç, Halil İbrahim Özcan, Tarkan Köylü, Nazan Arısoy, Mete Yarar, Sinan Yağmur, Cem Gülbent, Birsen Ekim Özen, Şermin Yaşar, Şükrü Erbaş ve Metin Karausta, Hasan Ali Toptaş, Ali Lidar, Murat Tavlı, Bilal Sami Gökdemir ve Tolga Uluaydın gibi değerli yazarların söyleşi ve imza günü programları gerçekleştirdiği Kapaklı 2. Kitap Fuarı yaklaşık 102 bin kitapseveri ağırladı.
"İLGİ GÖSTEREN VE EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM"
Düzenlenen fuarla ilgili konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Kaymakamlığımız, Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Belediyemizce düzenlediğimiz Kapaklı 2. Kitap Fuarımız ilçemiz ve çevre ilçelerden yoğun ilgi gördü. Yaklaşık 102 bin kitapsever ve 34 yazarımızın katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz fuarımıza ilgi gösteren ve emek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah önümüzdeki yıl üçüncüsünü daha büyük katılım ve organizasyonlarla gerçekleştireceğiz" dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.