2. taksit ödemeleri devam ediyor

Kapaklı Belediyesi, mükelleflere önemli bir hatırlatmada bulunarak, 1 Kasım’da başlayan Emlak, İş Yeri Çevre Temizlik , İlan ve Reklam Vergisi ikinci taksit ödemelerinin 2 Aralık’ta sona ereceğini duyurdu.

2. taksit ödemeleri devam ediyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Kasım 2019 Çarşamba 11:27


Emlak, Çevre ve Temizlik ile İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksit ödemeleri 1 Kasım’da başladı. Kapaklı Belediyesi, mükelleflerin vergilerini geciktirerek cezalı duruma düşmemeleri için hatırlatmada bulunarak, vergilerin ikinci taksit ödemelerinde son tarihin 2 Aralık 2019 Pazartesi olduğunu bildirdi.
ÖDEME SEÇENEKLERİ
Emlak, çevre ve temizlik ile ilan ve reklam vergilerinin ödemelerini Halkbank şubeleri, belediye tahsilat servisine nakit ya da kredi kartıyla yapabileceği gibi www.kapakli.bel.tr kurumsal internet sayfasından e-belediye sistemi üzerinden kredi kartıyla da online olarak ödemeler yapılabilecek.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.