200 bin metrekare yol asfalt kaplanacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından ağırlığı Fatih Mahallesi olmak üzere Yıldırım Beyazıt, Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Fevzi Paşa Mahalleleri 200 bin metrekare yol sıcak asfalt ile kaplanıyor

200 bin metrekare yol asfalt kaplanacak
13 Temmuz 2015 Pazartesi 18:36

 Fatih Mahallesi’nde geçtiğimiz yıllarda yapılan tüm beton yolların sıcak asfalt ile kaplanmaya başladığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Fatih Mahallemizdeki sıcak asfalt kaplama çalışmalarına Kalemci Sokak ve Kalemci Sokağa bağlantısı olan sokaklarımızdan başladık. Sıcak asfalt çalışmaları kapsamında Fatih Mahallemizde daha önce beton yapılan yolların tamamı sıcak asfalt ile kaplanacak” dedi.

24 BİN  TON ASFALT SERİLECEK


Yaklaşık 1 aylık asfalt çalışmaları sırasında ağırlığı Fatih Mahallesi’nde olmak üzere toplam 200 bin metrekarelik bir yol ağının sıcak asfalt ile kaplanacağını ifade eden Başkan Vahap Akay, “24 bin ton asfaltın büyük bir bölümünü Fatih Mahallesi’nde kullanacağız. Bir bölümü ile ise Yıldırım Beyazıt, Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Fevzi Paşa Mahallelerinde bozuk olan sokak ve caddelerin asfaltlanması çalışmalarında kullanacağız” açıklamasını yaptı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.