3 ayda 119 adet yapı ruhsatı düzenlendi

Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre son üç aylık dönemde 119 adet yapı ruhsatı düzenlenirken, 210 adette yapı kullanma izninin verildiği ifade edildi

3 ayda 119 adet yapı ruhsatı düzenlendi
01 Aralık 2015 Salı 16:49

YAPILAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri Eylül, Ekim ve Kasım ayı içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Eylül ayında 31 yeni yapı, 6 kat ilavesi, 2 tadilat ve 1 yeniden yenileme işlemi yapılırken, 40 adet yapı ruhsatı ve 56 adette yapı kullanma izninin düzenlendiği belirtildi.

EKİM AYINDA 36 ADET YAPI RUHSATI DÜZENLENDİ

Yetkililer Ekim ayı içinde ise 27 yeni yapı, 1 kat ilavesi, 2 tadilat ve 6 yeniden-yenileme işlemi gerçekleştirdi. Aynı ay içerisinde de 36 adet yapı ruhsatı düzenlenirken, 56 adet yapı kullanma izni verildi. Kasım ayında ise 27 yeni yapı, 5 kat ilavesi, 6 tadilat ve 5 yeniden-yenilme işleminin yapıldığı ifade edildi.

210 ADET YAPI KULLANMA İZNİ VERİLDİ

Kasım içinde de 43 adet yapı ruhsatı düzenlenmesine karşın 98 adette yapı kullanma izninin verildiği öğrenildi. Buna göre son üç aylık dönemde 119 adet yapı ruhsatı düzenlenirken, 210 adette yapı kullanma izninin verildiği ifade edildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.