34 bin 500 metrekarelik yol asfaltlandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü, altyapı ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sanayicilere en iyi ve kaliteli hizmet vermeyi prensip eden ÇOSB Müdürlüğü bu kapsamda alt yapısı tamamlanan yolların asfaltlama çalışmalarını da tamamlıyor

34 bin 500 metrekarelik yol asfaltlandı
12 Kasım 2015 Perşembe 16:36

KISA SÜREDE TAMAMLANDI

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Bölge Müdürlüğü ekipleri ÇOSB’nin farklı yerlerindeki 9 ayrı sokakta asfalt çalışması yaptı. Toplam 4 bin 450 metre uzunluğunda ve 34 bin 500 metrekarelik alana sahip yollarda asfaltlama çalışması yapıldı. 4 bin 500 ton asfaltın serildiği çalışmalar aralıksız olarak sürdü kısa sürede tamamlandı.

ÇALIŞMALAR TAKDİRLE KARŞILANIYOR

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü’nün yaptığı yol tamir, bordür ve tretuar çalışmaları da sürekli olarak devam ediyor. Bozulan yollar önce tamir ediliyor ardından asfaltlanıyor. Yol tamir çalışmalarına paralel olarak bordür ve artından tretuar ile park yerleri çalışmaları da sürüyor. Bu kapsamdaki çalışmalar sanayiciler tarafından takdirle karşılanıyor.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.