36. Kuruluş Yıldönümünü kutladık

7 Ocak 1980 yılında kurulan Çerkezköy Gazetesi 36. Kuruluş Yıldönümünü büyük bir gurur ve coşku ile kutladı.

36. Kuruluş Yıldönümünü kutladık
08 Ocak 2015 Perşembe 18:15

 Gazetemizin 36. Kuruluş Yıldönümü nedeni ile yapılan ve Çerkezköy Gazetesi çalışanları ile yakınlarının katıldığı kutlama programında 36. Yıl Pastası hep birlikte kesilirken,  Gazetemiz Yaşı İşleri Müdürü Nevzat Deniz, “Daha nice yıllarda aynı coşku ve heyecan ile kuruluş yıldönümümüzü kutlamayı Allah nasip etsin” temennisinde bulundu.

36. Kuruluş Yıldönümümüz nedeni ile AKP İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk te Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gazetemizi ziyaret ederek, Çerkezköy Gazetesi’nin 36. Yıldönümünü kutladılar.

DAHA NİCE YILLAR TEMENNİSİ

İlk ziyareti AKP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte yapan AKP İlçe Başkanı Abdullah Öğe, kendisinin 1978 yılında doğduğunu ve aklının erdiği günden bu yana Çerkezköy Gazetesi’nin yayın hayatını sürdürdüğünü ve belli bir çizgisinin olduğunu belirterek, “Daha nice kuruluş yıldönümlerini kutlamanızı temenni ederim. Çerkezköy Gazetesi ben kendimi bildim bileli belli bir yayın çizgisi ve politikası olan bir yerel gazetemiz. İnşallah daha nice yıllar bölgeye ve ilçemize hizmet eder” temennisinde bulundu.

ZOR BİR İŞ KOLU

Yerel gazeteciliğin zor ve meşakatli bir iş olduğunu belirten AKP İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Biz de işin içine girdikten sonra öğrendik. Bu gazete çıkana kadar arkasında inanılmaz bir tempo, yoğunluk ve emek var. Allah bu sektörde çalışanlara güç ve kuvvet versin” dedi.

YAYIN ÇİZGİMİZİ ÖVDÜ

AKP İlçe Teşkilatı’nın ziyaretinin ardından CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Gazetemizi ziyaret ederek, Çerkezköy Gazetesi’nin 36. Kuruluş Yıldönümünü kutladılar. Çerkezköy Gazetesi’nin 1980 yılından bu yana aralıksız olarak yayınlandığını, bölgenin ve Çerkezköy’ün sorunlarını objektif ve tarafsız bir şekilde kamuoyu gündemine taşıdığını kaydeden CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, “Kuruluşunuzun 36. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, aynı yayın çizgisi ile yayın hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

YEREL BASIN ÖNEMLİ VE GÜÇLENMESİ LAZIM

Yerel basının önemi ve güçlenmesi üzerinde duran CHP İlçe Başkanı Birol Öztrük, “Bir ilçenin veya beldenin sorunlarını her zaman ulusal basında dile getirme şansınız yok. Bir ilçe veya belde ulusul basında ancak facialar, üçüncü sayfa cinayet haberleri veya olumsuzluklar ile gündeme gelir. Oysa yerel basın yayınladığı bölgenin sorunlarını, isteklerini, mutlu ve üzüntülü anlarını sürekli gündemde tutar ve o ilin siyasilerine, mülki amirlerine ve yetkili kurumlarına aktarır. Kamuoyu oluşmasına katkıda sunar ve çözülmesini sağlar.

EKONOMİK OLARAK GÜÇLÜ OLMALARI LAZIM

Bu nedenle yerel basının ekonomik olarak güçlü olması, bağımsız olması, ilkeli ve tarafsız yayın yapması çok önemli. Siz bunu 36 yıldır yapıyorsunuz. İnşallah aynı yayın çizgisini bozmadan yayın hayatınıza daha nice yıllar devam edersiniz” temennisinde bulundu.

TEŞEKKÜR ETTİ

AKP İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Yönetim Kurulu ile CHP İlçe Başkanı Başkanı Birol Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Tamer Avcılar, “Ziyaretleriniz nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi Çerkezköy Gazetesi 1980 yılından bu yana kesintisiz olarak yayın hayatına devam ediyor. Bölgenin ilk yerel gazetesi olarak bugün 36. Kuruluş Yıldönümümüzü hep birlikte kutluyoruz. İnşallah daha nice yeni yıllarda Çerkezköy ve bölge halkı ile buluşmayı arzu ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.