4 okula 110 adet sıra yardımı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlamasına sayılı günler kala 4 okula 110 adet sıra yardımı yapıldı

4 okula 110 adet sıra yardımı
17 Eylül 2015 Perşembe 17:20

110 ADET SIRA YARDIMI YAPILDI

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından ilçe eğitim ve öğretim veren Atatürk İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Recep Arif Gabralı İlkokulu ve Kızılpınar İlkokulu’na toplam 110 adet sıra hediye edildi. Çerkezköy Belediyesi olarak kendilerine iletilen sıra taleplerini ellerindeki imkanlar ölçüsünde karşıladıklarını belirten Başkan Vahap Akay, “Atatürk İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Recep Arif Gabralı İlkokulu ve Kızılpınar İlkokullarımızın Belediyemizden sıra talepleri vardı. Biz de Belediye olarak toplamda 110 adet sıra alarak 4 okulumuza teslim ettik” dedi.
İMKANLAR DOĞRULTUSUNDA YARDIMLAR DEVAM EDECEK

30’ar adet sırayı Atatürk İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulu’na, 25’er adet sırayı ise Recep Arif Gabralı ve Kızılpınar İlkokulu’na teslim eden Akay, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim ve öğretim görebilmesi, geleceğin güçlü Türkiye’sinde söz sahibi olabilmeleri için eğitim ve öğretim kurumlarına yardımlarımız okullarımızın talepleri, Belediyemizin imkanları doğrultusunda sürmeye devam edecek” diye konuştu.

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Çerkezköy Belediyesi’nin yaptığı sıra yardımlarını alan 4 okul müdürü de Çerkezköy Belediyesi’ne eğitim ve öğretime yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.