5 bin kişi yürüdü HDP binasına Türk bayrağı asıldı

Dağlıca'da ve Iğdır'da yitirdiğimiz şehitler için Çerkezköy'de yaklaşık 5 bin kişi ile teröre lanet şehitlere saygı yürüyüşü düzenlendi

5 bin kişi yürüdü HDP binasına Türk bayrağı asıldı
08 Eylül 2015 Salı 21:32

 Çerkezköy Belediye Meydanı'nda saat 19.00'da başlayan teröre lanet şehitlere saygı yürüyüşü, Atatürk Caddesi boyunca devam ederek Vatan Size Minnettar heykeline kadar sürdü. 
Yürüyüş daha sonra HDP Çerkezköy İlçe Binasına doğru devam etti. Burada HDP İlçe Binası'na girilirken partiye ait pano ve bayraklar sökülerek aşağıya atıldı. Daha sonra sokak üzerinde toplanan vatandaşlar Türk Bayrağı asılmadığı taktirde sokağı boşaltmayacaklarını belirterek şanlı Türk bayrağını yetkililerin araya girmesi ile HDP İlçe Binası'na astılar. Türk Bayrağının asılmasının ardından Belediye Meydanı'na yürüyen vatandaşlar sloganlar eşliğinde Türk bayraklarını dalgalandırdı.

Kalabalıktan ayrılan bir gurup Öztrak Caddesi'nde bulunan bir kafeye taşlı sopalı saldırıda bulundular.

Haber: Emrah Çoğalan - Uğur Kılıç 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.