70 metrelik TV kulesi 13 Ağustosta ihaleye çıkıyor

İstasyon Mahallesi Yücel Sokak üzerinde bulunan TV ve radyo vericileri ile baz istasyonunun yer değişimiyle ilgili olarak ihale tarihi belli oldu. 13 Ağustos tarihinde belediye ihale komisyon odasında yapılacak olan ihale saat 10.30’da başlayacak

70 metrelik TV kulesi 13 Ağustosta ihaleye çıkıyor
29 Temmuz 2015 Çarşamba 16:16

 SONUNDA İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

İstasyon mahallesi Yücel sokak sakinlerinin uzun süren şikayetleri sonucunda TV ve radyo vericileri ile baz istasyonunun yer değiştirmesiyle alakalı ihale tarihi sonunda belli oldu. Çalışmaların gecikmesinin sebebi Proje değişikliği olarak ifade edilirken, gerekli değişikliklerin yapılmasının ardından ihale tarihi 13 Ağustos olarak belirlendi.

İHALE SAAT 10.30’DA YAPILACAK

Çerkezköy Belediyesi İhale Komisyon odasında 13 Ağustos Perşembe günü saat 10.30’da başlayacak olan ihale açık ihale usulü ihale edilecek. Gerçekleştirilecek olan ihale kapsamında İstasyon mahallesi Kartalkaya mevki 240 ada 45 nolu parseldeki su deposunun yanına 70 metre yüksekliğinde TV kulesi yapılacak.

10 GÜN İÇİNDE YER TESLİMİ YAPILACAK

Konu hakkında Belediye yetkililerinden aldığımız bilgilere göre, “sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır. İşin süresi ise yer tesliminden itibaren 90 takvim günüdür. İhaleye çıkmasının amacı TV, radyo kiralama ve baz istasyonu olacak. Bunlar kiraya verilecek. Yapılacak olan verici istasyonu tamamlandıktan sonra da eskisi kaldırılacak” açıklamasında bulunuldu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.