9 uzman hekim ataması yapıldı

27 Haziran tarihinde çekilen kuranın ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne dokuz farklı branşta uzman hekim atanırken, atanan hekimlerin görevine başlaması bekleniyor. Yapılan atamalarla birlikte Nöroloji ve Çocuk Hastalıkları bölümlerindeki yoğunluğun azalması beklenirken, daha önce Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde hizmet vermeyen Enfeksiyon Hastalıkları Bölümü de bundan sonra vatandaşların hizmetinde olacak

9 uzman hekim ataması yapıldı
04 Temmuz 2013 Perşembe 08:33

 Haziran döneminde yapılan kurum içi atamalar kapsamında 27 Haziran tarihinde çekilen kuranın ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne dokuz uzman hekim ataması gerçekleştirildi.

9 FARKLI BRANŞTA HEKİMLERİN GÖREVE BAŞLAMASI BEKLENİYOR
Yapılan atamalar kapsamında Çocuk Hastalıkları Uzmanı Sibel Hekimsoy, Cildiye Uzmanı Nurdan Yurt, Göz Hastalıkları Uzmanı Erol Olgun, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Mesiha Babalık, Nöroloji Uzmanı Nasıf İr, Psikiyatri Uzmanı Nilay Kahraman, Üroloji Uzmanı Timuçin Şipal, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Safiye Koçuluk ve Mikrobiyoloji Uzmanı Atiye Meltem Aksoy’un Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde göreve başlaması bekleniyor.
ENFEKSİYON HASTALIKLARI UZMANI YOKTU
Yapılan atamalarla birlikte Nöroloji ve Çocuk Hastalıkları bölümlerindeki yoğunluğun azalması beklenirken, daha önce Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde hizmet vermeyen Enfeksiyon Hastalıkları Bölümü de bundan sonra vatandaşların hizmetinde olacak.    

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.