ADAYLAR ÇERKEZKÖY'DE KONUŞTU

26. Dönem AKP Tekirdağ Milletvekili Adayları Ayşe Doğan ve Ömer Karadeniz'in katılımları ile AKP Çerkezköy İlçe Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenlendi.

ADAYLAR ÇERKEZKÖY'DE KONUŞTU
21 Eylül 2015 Pazartesi 16:22

TOPLANTI İLÇE BAŞKANLIĞI'NDA GERÇEKLEŞTİ

Toplantıya AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AKP Tekirdağ Milletvekili Adayları Ayşe Doğan ile Ömer Karadeniz, AKP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, AKP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş, Çerkezköy Belediyesi eski Başkanı Ali Ertem, AKP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Sait Yazı ve çok sayıda partili katıldı.

"7 HAZİRAN SEÇİMİNİ TELAFİ EDECEĞİZ"

AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, toplantıda açılış konuşması yaparak, "7 Haziran seçimlerinde birinci parti olsak da tek başına iktidar olamadık ve yeniden bir seçim önümüze geldi. Bu seçimde elimizden gelenin çok daha fazlasını yaparak, halkın bizler için uyarı anlamına gelen 7 Haziran seçimini telafi edeceğiz. Ayşe Doğan yeniden ikinci sıra adayımız oldu, Ömer ağabeyimiz ise Genel Merkez tarafından beşinci sıra adayı olarak belirlendi. Bizler sıranın önemine bakmadan bu kutlu dava için çalışacağız. Tüm Milletvekili Adaylarımız ve Aday adaylarımızla çalışmalara başlayacağız." ifadelerini kullandı.

"KİMSE BİZDEN GÖREV BEKLEMESİN"

Konuşmalarına devam eden Öğe, "Bizler bu seçim çalışmasında fotoğrafa küçük çerçeveden değil büyük çerçeveden bakacağız. İlk önce Çerkezköy’de daha sonra Tekirdağ’da sonra da Türkiye genelinde AK Parti’yi daha yukarılara çıkarmak için çalışacağız. Kimse bizden görev beklemesin, partimizin kapısı herkese sonuna kadar açık. Bu seçim Türkiye için çok önemli bir seçim. Bu nedenle herkes gönüllü olarak parti kapısından girip çalışmalara destek versin." dedi.

"AK PARTİ'Yİ ÜLKE GENELİNDE TEK BAŞINA İKTİDAR YAPACAĞIZ"

AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe'nin konuşmalarının ardından söz alan 26. Dönem AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, "Bizler sadece adaylarla değil, teşkilatlarımızla aday adaylarımızla bu yola çıkacağız. Halkımız bu ülkede AK Parti’den başkasının iktidar olamayacağını anladı. Halkımızın 7 Haziran’da yaptığı ikazı bizler de çok iyi analiz ettik ve yeniden seçime giriyoruz.  3 Kasım 2002’de iktidara geldiğimiz gibi inşallah 1 Kasım 2015’te de yeniden iktidara geleceğiz. Genel Merkezimiz Çerkezköy’den ve Kapaklı’dan aday çıkararak bu bölgeye verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu. İnşallah biz de en iyi şekilde çalışıp AK Parti’yi ülke genelinde tek başına iktidar yapacağız." diye konuştu.

"BU ÜLKEYİ BÖLMEK İSTEYENLERE İZİN VERMEYECEĞİZ"

1 Kasım'da tek başına iktidar olacaklarını kaydeden AKP Tekirdağ Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Ayşe Doğan, "Omuz omuza vererek yeniden bu seçimde çalışacağız. Bizler bu ülkeyi bölmek isteyenlere izin vermeyeceğiz ve inşallah 1 Kasım’da iktidar olacağız." şeklinde konuştu.
Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.