AHBAP gönülleri fethetmeye devam ediyor

AHBAP Derneği Çerkezköy Şubesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında yürüttüğü faaliyetlere geçtiğimiz günlerde bir yenisi daha ekledi. Dernek üyeleri bir araya gelerek Kapaklı’ya bağlı Kazak gölü mesire alanında 10 torba çöp toplayarak doğanın yeşil kalmasını sağladılar.

AHBAP gönülleri fethetmeye devam ediyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
14 Haziran 2019 Cuma 17:35

SOSYAL SORUMLULUK BİLİNCİYLE HAREKET EDİYORLAR
Ülke genelinde olduğu gibi Çerkezköy’de de adından sıkça söz ettiren AHBAP Derneği, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yaptığı birçok faaliyet ile halkın sevgilisi konumuna gelmiş durumda. İhtiyaç sahibi bireylerin sağlıktan barınmaya, yiyecekten giyeceğe kadar her alanda yanında olmaya özen gösteren derneğin bir diğer sosyal sorumluluk olarak benimsediği unsur ise doğa oldu.
KİRLETME TEMİZLE
Kapaklı’ya bağlı Kazak gölü mesire alanında, dernek üyeleri doğada temizlik çalışması başlattı. AHBAP Derneği üyeleri ve sponsorları, mesire alanında yaklaşık olarak 10 torba evsel atık toplayarak doğanın temizlenmesine katkı sundular. Umursamaz piknikçilerin arkalarında bıraktıkları özellikle plastik atıkların doğa için adeta bir felaket unsuruna dönüştüğü için doğayı kurtarmak adına böyle bir çalışmaya giren dernek üyeleri aynı zamanda sokak hayvanları için de mama dağıttı. ‘Kirletme temizle’ sloganıyla çalışma yürüten derneğin yaz boyunca gerekli alanlarda sosyal sorumluluk bilinciyle çalışmalarına devam edecekleri ifade edildi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.