AHMET ÇETİN'İN ANNESİ VEFAAT ETTİ

Bölgemiz sanayicilerinden ve Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin'in annesi Fatma Çetin (85) Vize'nin Küçükyayla Köyü'nde hayatını kaybetti. Pazar günü hayata gözlerini yuman 9 çocuk sahibi Fatma Çetin'nin cenazesi Küçükyayla Köyü'nde toprağa verildi

AHMET ÇETİN'İN ANNESİ VEFAAT ETTİ
02 Temmuz 2012 Pazartesi 08:41

Bölgenin en büyük ve güçlü firmalarından biri olan Çetin Group'un sahibi Ahmet Çetin'in annesi Fatma Çetin hakkın rahmetine kavuştu. Vize'nin Küçükyayla Köyü'nde hayata gözlerini yuman Fatma Çetin, Küçükyayla Köyü'nde Öğle Namazı'nı müteakip kılınan cenaze namazının ardından Köy Mezarlığı'nda toprağa verilirken bu acılı gününde Çetin Ailesi'ni dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı.
DOSTLARI ÇETİN AİLESİ'Nİ YALNIZ BIRAKMADI
Anne Fatma Çetin'in cenazesine Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Çerkezköy Belediye eski Başkanlarından Dr. Remzi Garip, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili M. Gürdal Adal, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Akın, ÇTSO Meclis eski Başkanı M. Zafer Avcılar, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Salih Yılmaz, ÇTSO Meclis Üyesi İsmail Tezcan, Çerkezköy Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Saray Emniyet Amiri Kemal Şişman, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Serat, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aydın Kırıklar, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı, ÇESİAD Genel Koordinatörü Efrahim Özcan, ÇESİAD Genel Sekreteri Engin Parlak, HEMA Endüstri Genel Müdürü Tunç Doğan, CHP İlçe eski Başkanlarından Fedahı Güven, Özel Çerkezköy Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Türker, Kızılay eski Şube Başkanı Hilmi İpek ile çok sayıda işadamı, sanayici ve Çetin Group çalışanları katıldı.
ALLAH RAHMET EYLESİN
Zeynep, Macide, Sevim, Remziye, Fahriye, Nurettin, Yusuf, Ahmet ve Necla isimli 9 çocuğu ve onlarca torunu bulunan Fatme Çetin'e Allah'tan gani gani rahmet başta değerli sanayici Ahmet Çetin ve tüm kardeşleri olmak üzere tüm Çetin Ailesi'ne Çerkezköy Gazetesi olarak başsağlığı dileklerimizi iletiriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
uFUK - 12 yıl önce
allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Avatar
Murat KAHVE - 12 yıl önce
yönetim kurulu başkanımız sayın ahmet çetim'e ve kederli ailesine başsağlığı ve sabır,
fatma teyzemize allahtan rahmet niyaz ediyorum.mekanı cennet olsun inşallah.