Ahmet Türker; Çorlu'ya taze kan getiriyoruz

Çorlu İrmet Hastanesi düzenlenen tören ile açıldı. Cuma günü saat 15.00'da gerçekleşen törende konuşan Dr. Ahmet Türker "Bu yatırım ile birlikte Çorlu'ya taze kan getiriyoruz" dedi

Ahmet Türker; Çorlu'ya taze kan getiriyoruz
28 Mayıs 2016 Cumartesi 15:09

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI
 
Cuma günü saat 15.00'da gerçekleşen törene Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çorlu Kaymakamı Levent Kılınç , Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı
 
AYNI PRENSİP İLE HİZMETİ ÇORLU'YA GETİRDİK
 
Açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren, İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Türker, "Bizler 30 yıldır sağlık sektörünün içerisindeyiz. 21 yıldır Trakya'ya hizmet veriyoruz. 14 yıldır Çerkezköy'de hastane işletmeciliği yapıyoruz. Çerkezköy'deki hastanemiz 14 bin 500 m2 kapalı alanı olan 149 yataklı tam donanımlı bir hastane. Bölgeye ve dünyaya başarılı bir şekilde hizmet veriyoruz. Hastanecilikte prensibimiz hastaları hep yakınımızdaki gibi görmek ve ona göre tedavi yapmaktır. Aynı prensip ile hizmeti Çorlu'ya getirdik" dedi.
 
BURADA DA HARİKALAR YARATACAĞIZ
 
Çerkezköy'de ki hastaneye göre küçük bir bina olarak görülebildiğini belirten Türker "Ancak bizlere kaynak oluşturan Çerkezköy'de ki ilk hastanemiz kadro olarak buradaki hastanenin neredeyse 3'te 1'i kadardı. Ancak o küçük hastane Çerkezköy'de harikalar yarattı inşallah burada da harikalar yaratacağız" ifadelerini kullandı.
 
SAĞLIK KOMPLEKSİ OLUŞTURMAK İSTİYORUZ
 
Çorlu İrmet Hastanesi'nin tam donanımlı bir hastane olduğunu belirten Türker "Kalp Damar Cerrahisi ve Nükleer Tıppa varana kadar pek çok branşı var. Bunun dışında yeni olarak Plastik Cerrahi, Çocuk Cerrahisi ve psikiyatri de hizmete girecek. Kadromuza yeni hekimler eklenecek. Hedefimiz burada daha büyük bir hastane inşaa ederek burada sağlık kompleksi oluşturmaktır. Yani biz Çorlu'ya taze kan getirmek için geliyoruz" dedi.
 
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
 
Törende konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise "Ahmet Türker ve İrfan Tombalak bu yatırımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Yaklaşık 15 yıl evvel Çerkezköy Hastanesi ile başlayan yatırımlar ile bugün Çerkezköyümüz çok önemli bir yatırıma sahip oldu. Samimiyetle teşekkür ediyorum. Bugün aynı yaklaşım ve anlayış ile hiçbir soru işareti bırakmadan Çorlu'da da aynı şekilde İrmet Çorlu Hastanesi adı altında hizmete başladıklarını görüyorum. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.  
 
Törende Kaymakam Metin Kubilay'da konuşma gerçekleştirirken, Ahmet Türker ve İrfan Tombalak'a yeni yatırımlarının hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, Çorlu halkına da Çerkezköy'de ki gibi hizmet vereceklerine inandığını belirtti.
 
AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ
 
Konuşmalarından ardından dua okunarak açılış kurdelesi kesildi.
 
Haber: Uğur Can Avcılar

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
oto kiralama - 8 yıl önce
Sayın kadir albayrak buralarda kurdele kesmek değil onemliolan bakın sorununu dinlemek ben size en az 5kez msj etim sucunuzu bildiginiz halde cvp gelmedi hani bu okulun bahçesi ni inceletirecek tiniz ne oldu
Avatar
oto kiralama - 8 yıl önce
Tekirdag belediye baskanimiz kadir beye iyi akşamlar Başkanım hani verdiğiniz söz ne oldu ben çerkez köyden baglik mahalesinden incinarin yerlici ilkokula sözde yetkili gonderip çevresine bakacakdiniz çerkezköy belediyesine bilgi verildi dediniz ne oldu lafla olmuyormuş demi sayın baskanim ben sizin arkanızda 7 24 saat seçim zamanı dolandim ya yerine göre ışe bile gitmedim ve baglikdaki aldığımız oyuda gördünüz ben sizden ekmek aş iş istemedim incinarin yerlice ilkokulumuz için lagam sularıyla oynuyor çocuklar diye okul bahçesine sıcak asfalt ve 3 5 tane oturacak oturak istedim sizede gönderdim okul bahçesini sizde değerlendirmelere aldık çerkezköy belediyeye bildirdik dediniz derhal ilgilen cegiz dediniz hala ilgilen mediniz bunu başkanım sizin verdiğiniz söz degerlendirmedemi tam 2yil oldu biz okul yaptir demedik başkanım buyurun numaram size okul aylebirligi başkanı olarak numaramı veriyorum 05367262050 aramazlar yetkililer ama ben genede verdim telimi saygılar