Ak Parti’den Orman Haftası ziyareti

Ak Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi, 21-26 Mart Ormancılık haftası dolayısıyla Çerkezköy Orman İşletme Şefi Cemil Kemikli’yi ziyaret etti.

Ak Parti’den Orman Haftası ziyareti
24 Mart 2016 Perşembe 16:20

ORMAN İŞLETME ŞEFİNİ MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

21-26 Mart Ormancılık haftası kapsamında Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy Orman İşletme Şefi Cemil Kemikli’yi makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Abdullah Öğe’ye, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Azbay, Göksel Bozdağ, İrfan Ak ve Mustafa Karataş da eşlik etti.

HÜKÜMETİMİZ DÖNEMİNDE YAPILAN İCRAATLAR ORTADA

21-26 Mart Ormancılık haftası dolayısıyla ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden Abdullah Öğe, “Ormancılık haftanızı kutlamak için geldik ve gelmişken de araştırdığımız bazı bilgileri paylaşmak istedik. Son 57 yılda yaklaşık 3 milyara yakın fidan dikimi gerçekleşirken, son on yılda da 2.7 milyar fidan ekimi olmuş. 57 yılda dikilen fidan son on yılda Ak Parti iktidarında dikilmiş. Ak Parti çevreye ve ormana çok önem veriyor. Son 10 yılda yaptığı bütün icraatlar ortadaki orman ve çevre konusunda da her şey ortada. Biz hangi etkinliği kutlasak bu etkinlikte de Ak Parti hükümetinde yapılan icraatlar örnek olmuş oluyor. Hiçbir yere, etkiliğe boynumuz bükük gitmiyoruz” dedi.

3 BİN HEKTAR ORMAN ALANI VAR

Çerkezköy Orman İşletme Şefi Cemil Kemikli ise kendilerini ziyaret eden Ak Parti yönetimine teşekkür ederek, “2006 yılından önce ormanlar burada traşlama kesiliyordu. 20 yılda bir tekrar kesiliyor ve odun üretim amaçlı oluyordu. Onu hükümet yasakladı ve 40-50 yıl içinde koro ormanları olacak. Büyük ormanlar olacak asıl amaç da bu. Çerkezköy sınırları içinde 3 bin hektara yakın orman alanımız bulunuyor” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.