Akay: 2017 çok verimli ve önemli bir yıl oldu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, geride bırakacağımız 2017 yılında Çerkezköy ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yatırımları hakkında değerlendirmelerde bulundu. 2018’de de aynı hızla çalışarak Çerkezköy’e hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Akay, Çerkezköy özelinde herkese sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diledi.

Akay: 2017 çok verimli ve önemli bir yıl oldu
27 Aralık 2017 Çarşamba 18:44

BİRİMLERİN FAALİYET RAPORLARI HAZIRLANIYOR
2017 yılı için faaliyet raporlarının hazırlanmakta olduğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “2017 yılı Çerkezköy Belediyesi’nin çalışmaları açısında çok verimli ve önemli bir sene oldu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yatırımları açısından da aynı durum geçerli. Şuanda bütün birimlerimiz, kamuoyuyla da paylaşacağımız bir faaliyet raporu hazırlıyor.” dedi.
HEDEFLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA TEMEL ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Konuşmalarına “Yılın tamamı için konuşuyorum. Hakikaten ciddi bir çalışma süreci geçirdik.” diyerek devam eden Başkan Akay,  “2017 yılında başlayan, özellikle büyük projelerin açılışlarının olacağı bir yıl yaşayacağız. Kapalı Pazar Yerimiz, Kent Park’ın tamamı ve Kültür Merkezimiz inşallah tamamlanmış olacak. Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde 14 bin metrekarelik park alanımız var. O da tamamlanmış olacak. Kızılpınar – Çerkezköy yolunu aydınlattık, o iş teslim alınmış olacak. 2018; 2017’de başlayıp yarım kalan işlerin de tamamlanacağı ve Çerkezköy’de hedeflediğimiz projelerin ortaya çıkacağı yıl olacak. Sadece bununla da kalmayacak. 2018 yılında da biz, hedeflerimiz doğrultusunda temel atmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
MART – NİSAN GİBİ BAĞLIK VİYADÜĞÜ’NÜN TEMELİNİ ATACAĞIZ
2018 yılı yatırımları hakkında da özet bilgiler veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “2018 yılında Pınarça Deresi’nin etrafı, Fatih Camii’nin oradan başlayıp Kent Parka’a ulaşacak şekilde güzelleştirilecek. İnşallah Mart – Nisan gibi Bağlık Viyadüğü’nün temelini atacağız. Bu da Büyükşehir Belediyemizin en önemli projelerimizden bir tanesi. Kavakdere ıslahının 2. etabı devam edecek. Ambardere’de TESKİ’nin kanalizasyon inşaatı başlayacak. Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde kolektör inşaatı başlayacak. Yine Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde, itfaiyenin oradaki köprüden mahallenin etrafını saracak dere kenarı düzenleme çalışması Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılacak. 2018’de de aynı hızla çalışarak 2019’a doğru inşallah yol alacağız.” diye konuştu.
SAĞLIKLI, MUTLU VE BAŞARILOI BNİR YIL DİLEĞİYLE
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay son olarak da Çerkezköy özelinde herkesin yeni yılını kutlayarak; herkese sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diledi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.