Akay 8 Mart’ı kadınlarla birlikte kutladı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Çerkezköy Belediyesi tarafından Veliköy Kapalı Düğün Salonu’nda yaklaşık 2 bin kadının katılımı ile düzenlenen programda coşku ile kutlandı.. Veliköy Kapalı Düğün Salonu’nda saat 19.00’da başlayan programda kadınlar Grup Beyaz Kelebeklerin muhteşem performansı ile canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Akay 8 Mart’ı kadınlarla birlikte kutladı
14 Mart 2019 Perşembe 13:12

“ADETA BİR ÇİÇEK BAHÇESİ”
Programa eşi Güliz Akay ile birlikte katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kısa bir konuşma yaparak tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Akay, “Bu ne güzellik böyle. Ellerinize, emeklerinize, yüreklerinize sağlık. Benim annelerim, ablalarım, kardeşlerim, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun. Sizleri burada bir arada görmekten gurur ve mutluluk duyuyorum. Bizler Çerkezköyümüzde, memleketimin 7 coğrafyasından, 81 ilinden bu topraklarda buluşan herkesle birlikte, el ele kol kola omuz omuza verdiğimiz bu güzel kentte, kadınlarımızın adeta bir çiçek bahçesine dönüştürdüğü Veliköy Düğün Salonumuzda bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Kadınlar ile el ele kol kola 2024 seçimlerine gideceklerini kaydeden Akay, “Bu güzel geceye katılan, gönlü kalbi burada olan tüm kadınlarımıza selamlarımı sevgilerimi gönderiyorum. Gönül birlikteliği ile ayrı gayrı olmadan, her zaman kucaklaşarak, mutlu ve zor anları paylaşarak her zaman birlikte olduk. Bu beraberliğimiz 5 yılda gönüllerimizi bir araya getirdi. Bizler bu gönül birlikteliğinden aldığımız güçle bu topraklarda hizmet etmekten gurur duyduk. Hep birlikte el ele kol kola 2024’e gideceğiz. Sizleri böyle yan yana kol kola görmek çok güzel” dedi.   Başkan Vahap Akay, konuşmasının ardından programa katılan kadınlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Çeşitli yarışmalar, sürpriz çekilişler ve ikramların olduğu program Grup Beyaz Kelebeklerin canlı müzik performansı eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.