Akay ‘Kızılpınar’da kaplamasız yol kalmayacak’

Çerkezköy Belediyesi Yaz sıcaklarının kendini hissettirmesi ile birlikte asfalt çalışmaları kapsamında Kızılpınar'a 600 ton sıcak asfalt seriyor

Akay ‘Kızılpınar’da kaplamasız yol kalmayacak’
11 Mayıs 2015 Pazartesi 16:26

 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden temin edilen 600 ton sıcak asfaltı Kızılpınar'da bulunan Hürriyet Caddesi'ne sermeye başladıklarını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, "600 ton sıcak asfalt ile Hürriyet Caddemizin yaklaşık 7 bin 500 metrekarelik bir kısmını asfalt ile kaplayacağız" dedi.


HEDEFİMİZ KAPLAMASIZ YOL BIRAKMAMAK


600 ton sıcak asfalt seriminin ardından Kızılpınar'daki muhtelif cadde ve sokaklarda asfalt ve beton yol kaplama çalışmalarının Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli bir şekilde yapılacağını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, "Hedefimiz dönemimiz sonuna kadar Kızılpınar'da kaplamasız yol bırakmamak. Hedefimiz görev süremizin sonunda Kızılpınar'da yaşayan vatandaşlarımızı kışın çamurdan, yazın toz ve topraktan tamamen kurtarmak" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömer burak - 9 yıl önce
kızılpınarı büyükşehirde kurtaramaz
Avatar
erhan - 9 yıl önce
sayın başkan yola serdiğiniz alsfatı gelin bi görün ve diğer cadelerin halini toz duman bi lütfedip gezin bari haftada bi temizletin
Avatar
fatih - 9 yıl önce
kızılpınar istanbul city .palmiye evlerinden ev aldım yolda asvalt yok ..köy yolu gibi ulan chp yaktin bi̇zi̇...