Akay; ‘Konu ile bizzat ilgileneceğim’

Gazetecilerle bir araya gelen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ücretli otopark hakkında konuşan Başkan Akay, geçtiğimiz günlerde bekleme süresinin 5 dakikadan 10 dakikaya çıktığının belirtilmesine rağmen Tekpark görevlilerinin hala 5 dakika üzerinden bekleme süresini uyguladıklarını öğrenmesi üzerine bizzat Tekpark AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Kurt’u aradı. Bekleme süresinin dakikasını soran Başkan Akay, Kurt’tan 10 dakika cevabını alarak gazetecilerle paylaştı

Akay; ‘Konu ile bizzat ilgileneceğim’
06 Ekim 2015 Salı 17:26

 ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay dün saat 12:00’da basın mensupları ile bir araya gelerek güncel konular hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Akay, Namık Kemal Bulvarı Bahçeli camii mevkiinde çalışmaları devam eden kavşak düzenlemesinin Büyükşehir bünyesinde devam ettiğini ifade etti. Daha sonra TEDES projesi ile ilgili sorulan soruyu cevaplandıran Başkan Akay, “İlk olarak bilindiği gibi ihaleye tek firma girdi. Bunun ardından bizlerin düşündüğü bazı sebeplerden dolayı iptal edildi. Sonrasında ise bu proje için kredi çekmeye karar verdik ve projenin yüzde 30’u Belediye geri kalan kısmı ise Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde olacak. Bunun çalışmaları da devam ediyor” dedi.

DEĞİŞİKLİK OLMAZSA BİZZAT İLGİLENECEĞİM

Tekpark konusunda 10 dakikalık bekleme süresinin hala uygulanmadığı yönünde kendisine sorulan soru üzerine bizzat Tekpark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Kurt’u arayan Vahap Akay, “Bekleme süresi 5 dakikadan 10 dakikaya çıkarılmıştı ama burada hala görevliler 5 dakika üzerinden uygulama yapıyorlarmış” şeklindeki sorusuna telefonun diğer ucundaki Şerafettin Kurt’tan uygulamanın 10 dakika yönünde olduğu ve görevlilerle bu konuyu bizzat görüşeceği cevabı geldi. Başkan Akay daha sonra herhangi bir değişiklik olmadığı taktirde konuyla bizzat ilgileneceği bilgisini de verdi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.