Akay’dan kaynaşma yemeği

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından geçmişten günümüze Çerkezköy Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği yaparak, Çerkezköy’e hizmet eden ve hayatta olan Belediye Başkanları ve Meclis Üyelerine yönelik akşam yemeği düzenlendi

Akay’dan kaynaşma yemeği
03 Haziran 2016 Cuma 18:42

GELECEK ADINA FİKİR PAYLAŞMAK
 
Yalı Restaurant’ta Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından verilen yemeğe Belediye eski Başkanları Ali Ertem, Dr. Remzi Garip ve Selami Toz katılırken, yemekte eski ve yeni Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundu. Yemeğe katılan Belediye Başkanları ve görev yapan Meclis Üyelerini kapıda karşılayan ve davetine icabet ettikleri için teşekkür eden Belediye Başkanı Vahap Akay, yaptığı kısa açılış konuşmasında amacının geçmişten bugüne hizmet eden, Çerkezköyümüzü temsil noktasında görev yapan Belediye Başkanlarını, Meclis Üyelerini buluşturmak, eski dostlukları, hatıraları anımsatmak, gelecek adına varsa fikirleri paylaşmak olduğunu ifade etti.
 
DAVETE İCABET EDEN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
 
Akay konuşmasının sonunda ise, “Hayatta olan tüm Belediye eski Başkanlarımızı ve Meclis Üyelerimiz ile halen görev yapan Meclis Üyelerimizi yemeğimize davet ettik. Katılım gösteren, çeşitli mazeretleri nedeni ile davetimize icabet edemeyen herkese Çerkezköyümüze yaptığı hizmetler için çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu yemek eski dostların bir araya gelmesine, anıların canlanmasına vesile olmuştur. Katılımınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN
 
Başkan Akay’ın ardından kürsüye gelen ve bir süre Çerkezköy Belediye Başkanlığı yapan Selami Toz ise sözlerine, “Bizi bir araya getiren, buluşmamıza vesile olan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başladı. “Çerkezköy’e hizmet etmiş, taş üstüne taş koymuş kim varsa hepsinden Allah razı olsun” diyen Selami Toz, ebediyete intikal edenleri saygı ve rahmet ile andığını, hayatta olanlara ise sağlıklı ve uzun ömürler dilediğini belirtti.

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ ÇOK YOL KAT ETTİ
 
Belediye eski Başkanlarından Selami Toz’un ardından kürsüye gelen 1994-1999 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Dr. Remzi Garip sözlerine, “Bu güzel gecede bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu güzel geceyi hazırlayan Genç Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” diyerek başladı. Kendisinin Çerkezköy’e 1979 yılında geldiğini ve 1980 yılında yapılan ihtilal ile dönemin Kaymakamının Belediye Başkanı olduğunu ve kendisinin de yapılan atama ile Daimi Belediye encümeni olduğunu ve ilk kez Belediye ile o zaman tanıştığını belirten Belediye eski Başkanlarından Dr. Remzi Garip, “1980 yılından sonra hem Çerkezköy’ün gelişmesini, hem de Belediye hizmetlerini yakından takip etmiş biri olarak o günden bugünlere Çerkezköy ve Çerkezköy Belediyesi çok yol kat etti. Bu yolda kimin emeği, çabası ve katkısı varsa onlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

KATKISI OLAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
 
Dr. Remzi Garip’in ardından 2004-2014 yılları arasında Çerkezköy Belediye Başkanlığı yapan Belediye eski Başkanı Ali Ertem kısa bir konuşma yaptı. “Böylesine güzel bir organizasyonda bizleri buluşturduğu için Vahap Başkana yürekten teşekkür ediyorum” diyerek başlayan Belediye eski Başkanı Ali Ertem, “Bu işi planlayan, düşünen, katkısı olan herkese şükranlarımı sunuyorum” açıklamasında bulundu.
 
YEREL YÖNETİMDE ASIL OLAN VATANDAŞA HİZMET ETMEK
 
Kendisinin de 1991 yılından beri Çerkezköy’de bulunduğunu ve o günden bu yana ilçenin nasıl geliştiğini ve büyüdüğünü yakından gözlemlediğini belirten Belediye eski Başkanı Ali Ertem, “Çerkezköyümüzün gelişmesinde, büyümesinde, şehirleşmesinde emek sunan, katkı veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedikten sonra yerel yönetimde asıl olanın vatandaşa hizmet, gönlüne girmek ve gök kubbede hoş bir seda bırakmak olduğunu söyledi.

ÖNEMLİ OLAN VATANDAŞIN GÖNLÜNE GİREBİLMEK
 
Makam ve mevkilerin hiç kimseye baki olmadığını ve zamanın çok çabuk geçtiğini belirten Belediye eski Başkanı Ali Ertem, “Ben göreve başladığımda bana bu görev hiç bitmeyecek gibi geldi ama 10 yıl çok çabuk geçti. İşte Vahap Başkanımızın da beş yılının 2 yılı gitti ve 3 yıl sonra seçim telaşı başlayacak. Zaman çok çabuk akıp geçiyor. Bu nedenle esas olan vatandaşın gönlüne, kalbine girmek, hayır duası ile yad edilmek” dedi.
 
ANILAR TAZELENDİ
 
Belediye eski Başkanlarının konuşmalarının tamamlanmasının ardından hep birlikte akşam yemeği yenildi ve eski anılar tazelenerek, dostluklar pekiştirildi. Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından verilen bu özel yemeğe Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Esengül Güven, Kemal Gümüş, Mustafa Gümüş ve Birim Müdürleri de katıldı.

Haber: Feyza İşcan Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil - 8 yıl önce
rakı da var mı? biraz da bizim gibi fakirleri çağırın ramazandan önce. nasıl olsa ramazanda yine zengin protokol tayfasını çağıracaksınız. bize yok mu?