Akılları başlarına geldi ​

2 yılı aşkın süredir atıl durumda bulunan ve bir ara yıkılması gündeme gelen Çerkezköy Spor Salonu’nda gerçekleştirilen tadilat çalışmaları tamamlandı ve salon resmi müsabaka oynanabilir hale geldi

Akılları başlarına geldi ​
11 Ocak 2019 Cuma 10:11

2 YILDIR ATIL DURUMDAYDI
2016 yılından bu yana atıl durumda bulunan, tabiri caizse çürümeye terk edilen Çerkezköy Spor Salonu’nun tadilatı tamamlandı. Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, yenilenen salonda resmi müsabakaların gerçekleşmesine izin vermeye başladı.

GEREKLİ ÖDENEK ÇIKARILDI
Çerkezköy Belediyesi’yle 2006’dan beri süren ve 2016’da sona eren protokolün ardından yeni protokol yapmaya yanaşmayan ve Çerkezköy Spor Salonu’nu çürümeye terk eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, aradan geçen 2 yılın ardından salonun tadilata alınması için gerekli ödeneği çıkardı ve Çerkezköy Spor Salonu kullanılabilir duruma geldi.

TADİLAT YAPILDI
Yetkililerden edinilen bilgilere göre salonun dış cephesi tamamen elden geçirildi. Yeniden sıvanan duvarlara ısı yalıtımı ve boya yapıldı. Soyunma odalarının duvarları boyandı, aydınlatması elden geçirildi ve kapıları onarıldı. Salonun zemininin de yeniden boyandığını kaydeden yetkililer, salon duvarlarının boyandığını ve aydınlatmanın da LED ampullerle yenilendiğini kaydetti. Kalorifer kazanının da yenilenerek ısıtma sorununun ortadan kalktığı öğrenilirken; çatı oluklarının da elden geçirilerek herhangi bir yağışta akma sorunu kalmadığı bilgisine erişildi.

RESMİ MÜSABAKALAR GERÇEKLEŞEBİLİYOR
Geçen 2 yıllık süreçte resmi müsabaka gerçekleşmeyen Çerkezköy Spor Salonu, yapılan bu işlemlerin ardından kullanılabilir bir hale geldi. Çerkezköylü sporcuları iki yıllık aranın ardından Çerkezköy Spor Salonu kullanabilirken, vatandaşlar ise duruma bir yandan sevindi; diğer yandan sitem etti.

AKILLARI 2 YIL ÖNCE NEREDEYDİ?
Salonun tamir edilip kullanılabilir hale getirdiği için yetkililere teşekkür eden Çerkezköylü vatandaşlar, yine aynı yetkililerin akıllarının 2 yıl önce nerede olduğunu merak ettiklerini; sporseverlerin 2 yılının yok yere çalındığını ifade etti.


 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.