Aksaklık yaşanmazsa Aralık’ta ihaleye çıkacak

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Çerkezköy Bağlık Mahallesi’nde yapacağı viyadük için ihale çalışmalarının yapıldığı öğrenildi. Bağlık Mahallesi’nin iki yakasını birleştirecek proje, ihaleye çıkmak için gün sayıyor.

Aksaklık yaşanmazsa Aralık’ta ihaleye çıkacak
18 Ekim 2017 Çarşamba 18:00

İKİ YAKASI BİR ARAYA GELECEK
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağlık Mahallesi Kavaklı ve Çamlıbel Sokaklarının birleştiği noktadan Cevizli sokağa geçişi kolaylaştırmak için yapılacak olan viyadüğün yakın zamanda ihaleye çıkması bekleniyor.
PROJEDE DÜZENLEMELER YAPILDI
Hatırlanacağı üzere, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Bağlık Viyadüğü için hazırlamış olduğu proje Karayolları’nın onayına sunulmuş ve Karayolları yetkilileri projede bazı düzenlemelerin yapılmasını istemişti.
ARALIK’TA İHALEYE ÇIKMASI PLANLANIYOR
Projenin yeniden gözden geçirilip gerekli düzenlemelerin yapılmasının ardından proje için ihale çalışmaları başladı. Yetkililerden edinilen bilgilere göre Bağlık Viyadüğü için aralık ayında ihaleye çıkılacak ve 2018’in Şubat ayında da çalışmalara başlanacak.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.