Aksaraylılar Kızılpınar’da basınla tanışma toplantısı yaptı

Tekirdağ Aksaraylılar Derneği olarak yeni yönetim kuruluyla birlikte üyelerimiz ve basın mensupları ile tanışma kahvaltısı düzenledi.

Aksaraylılar Kızılpınar’da basınla tanışma toplantısı yaptı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
14 Ocak 2020 Salı 12:14

Tekirdağ Aksaraylılar Dernek Başkanı Evliya Yalman tanışma toplantısında yaptığı konuşmada “Aksaraylı hemşehrilerimizle bir araya gelmekten ve basın mensuplarıyla tanışmaktan mutlu oldum. Yeni yönetimizle birlikte bugüne kadar yaptığımız güzel işlerle hemşehrilerimizin takdirini toplamış bulunmaktayız. Derneğimizi hak ettiği yere ulaştırmak için çalışmaktan yorulmayacak Çerkezköyümüzün büyümesine katkı sağlayacak her faaliyetin içerisinde olacağız.
 Bugüne kadar benimle birlikte emek veren ve özveri gösteren yönetimime, desteklerini esirgemeyen hemşehrilerime ve tüm Çerkezköylülere teşekkür ederim. 26 Ocak’ta düzenleyeceğimiz 10. Yıl etkinliğimiz ile hemşehricilik duygusunu pekiştireceğimize, derneğimizde birlik ve beraberliği sağlayacağımıza inanıyorum.
Hafta sonunu bizlerle birlikte geçiren tüm hemşehrilerime, değerli basın mensuplarına, Çerkezköy Dernekler Platformu adına katılım sağlayan Mustafa Tokgöz başkanıma, derneğimizin kurucu başkanı Ahmet Baranlı başkanıma birkez daha tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.