Albayrak; ‘Kazanan Tekirdağ ve Çerkezköy olacak’

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP ve Ak Parti İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek Çerkezköy'de bir dizi incelemede bulundu. Ak Parti ziyaretinde konuşan Kadir Albayrak, “Bizler hükümetimizin güzel hizmetleriyle gurur duyuyoruz. İnşallah sizler de Tekirdağ’da bizlerin hizmetleriyle gurur duyacaksınız. Bu şekilde kazanan hem Tekirdağ hem de Çerkezköy olacak” dedi.

Albayrak; ‘Kazanan Tekirdağ ve Çerkezköy olacak’
12 Mayıs 2016 Perşembe 07:48

ÇERKEZKÖY’ÜN SORUNLARINI KONUŞTULAR

Sabah erken saatlerde Çerkezköy'e gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı, Belediye Başkanı Vahap Akay ve bazı Meclis Üyeleri karşıladı. Sabah namazını Mevlana Camii'nde kılan Belediye Başkanları daha sonra Fatih Mahallesi'nde incelemelerde bulunduktan sonra Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı'na giderek sabah yürüyüşünü gerçekleştirdiler ve Çerkezköy'ün sorunlarını konuştular.
GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN BU YANA 764 GÜN GEÇTİ

Ardından sabah kahvaltısını Küçük Sanayi Sitesi'nde yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra Çerkezköy CHP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ettiler. İlçe Teşkilatında konuşan Kadir Albayrak göreve geldikleri günden bugüne toplam 764 gün geçtiğini ifade ederek, “Bugün yine erken mesai ile Çerkezköy ilçemize geldik. Bilindiği üzere Tekirdağ çiçeği burnunda bir Büyükşehir Belediyesi ve vatandaş bundan dolayı beklentilerinin üstünde bir hizmet bekliyor. Kendileri bu konuda haklılar, biz bu koltuğa geldiğimizde parti rozetini çıkardık ve hizmete başladık fakat yeni kurulduğumuzdan dolayı bazı sorunlar, sıkıntılar hemen aşılamadı. Biz başka birinden Büyükşehir’i devir alsaydık bu kadar zorlanmayacaktık” dedi.

SAYGI GÖSTERMELİ VE DESTEK VERİLMELİDİR

Tüm daire başkanlarını ve görev dağılımını yaptıktan sonra hizmetlere başladıklarını sözlerine ekleyen Albayrak, “Önümüzdeki 3 yıl içerisinde verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğimizin teminatını buradan vermek istiyorum. Özellikle Çerkezköy’de yapılması planlanan ve Büyükşehir’e devredilen tüm projeler meclisten geçti ve çalışmaların düğmesine basıldı. AK Partili vekiller her gittikleri yerde hala daha 12-0’ı bozacağız, Çerkezköy’ü geri kazanacağız diye konuşuyorlar. Aynı şekilde İl başkanları sarı çizmeler ile toplantılar yapıyor. Bunlar hoş şeyler değil. Bizim de hizmet yapabilmemiz için merkezi yönetime ihtiyacımız var. Hizmetin siyaseti asla olmaz, biz hükümetin yaptığı tüm hizmetleri gururla izliyorken onlarda bizlerin başarılarına saygı göstermeli ve destek vermelidir” diye konuştu.

AP PARTİ KONGRELERİNDE ÇEKİŞME OLMAZ GÖREV VERİLİR

Kadir Albayrak ve Vahap Akay CHP İlçe Teşkilatı ziyaretlerinin ardından CHP İlçe Başkanı Engin Camcı’nın da katılımıyla Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ettiler. Yaklaşık 20 dakika süren ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ziyareti nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür etti. İlçe teşkilatı olarak 22 Mayıs Pazar günü yapılacak olağanüstü kongreye hazırlandıkları bilgisini veren Öğe “Bizler genel merkez delegesiyiz, kongreye katılacağız. Ayrıca ilçemizden kongreye katılacak vatandaşlarımız için hazırlık yapıyoruz. Ak Parti kongrelerinde çekişme olmaz, görev verilir. Bu durumda görev verilen en iyisini yapmak için mücadele verir” diye konuştu.

AK PARTİ BİZİM PARTİMİZDİR

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, misafirperverlikleri için İlçe Başkanı Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, “Ziyaretinize daha önce gelmeyi planlıyorduk, bugüne nasip oldu. Çorlu ve Ergene’deki ziyaretlerimizin ardından bugün Çerkezköy’deyiz. Yerel idareciler olarak siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Siyasi partileri vazgeçilmez unsurlarımızdan biridir. Ak Parti’de bizim partimizdir. Çünkü yerel yöneticiler siyasetin uzağındadır” ifadelerini kullandı.

KAZANAN HEM TEKİRDAĞ HEM DE ÇERKEZKÖY OLACAK

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu Üyelerini Tekirdağ’a davet eden Albayrak, “Bugünkü ziyaretimizde isteklerinizin olup olmadığını sormuş oluyor. Bunun dışında ne zaman bir sorunla karşılaşırsanız çekinmeden bizleri arayabilirsiniz. Bizler hükümetimizin güzel hizmetleriyle gurur duyuyoruz. İnşallah sizler de Tekirdağ’da bizlerin hizmetleriyle gurur duyacaksınız. Bu şekilde kazanan hem Tekirdağ hem de Çerkezköy olacak” dedi.

YAPILMASI GEREKENLERİN YAPILMASINI İSTİYORUZ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret planladıklarını ifade eden Abdullah Öge ise, “İnşallah ziyaretinize geleceğiz. Bu ziyaretin çalışma toplantısı şekilde geçmesini diliyoruz. Bu şekilde bizler yaptığımız çalışmaları anlatarak, ihtiyaçlar konusunda görüşmelerimizi anlatacağız. Daha önce Çerkezköy ile ilgili benzer bir ziyaretimiz olmuştu. Ülkemize, Tekirdağ’a ve Çerkezköy’e ne yapılıyorsa hepimiz için yapılıyor. Siyasiler olarak parti rozetlerini çıkarma gibi bir durumumuz olamaz. Siyaseti de yapıcı unsur üzerinde sürdürüyoruz. Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak yapıcı eleştirilerde bulunuyoruz. Yapılması gerekenlerinin yapılmasını istiyoruz. Sırf eleştiri olsun diye bir siyaset anlayışında bulunmuyoruz. Türkiye coğrafi konumu nedeniyle yoğun bir gündem yaşıyor. Ülkemizin gündemi her dönem için yoğun. Dönem dönem sorunlarla karşı karşıya kalıyor. Ancak ülkemiz her türlü sorunu aşacak güçtedir. Tarihe baktığımızda örneklerini sıkça görebiliriz. Bunun için birlik ve beraberliğimizi her daim korumalıyız” diye konuştu.

PARTİMİZİ YEREL DE İKTİDARA TAŞIMAYA TALİBİZ

İlçe Başkanı Öğe, Tekirdağ ve Çerkezköy’ün sorunlarının aşılmasında hem yerel yönetimlerin hem de genel idarenin yapması gerektiği çalışmaların olduğunu sözlerine ekleyerek, “Bu çerçevede üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız. Siyaset zamanında siyaset yapacağız. Partimizi yerelde iktidara taşımaya talibiz” açıklamasında bulundu.

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Kızılpınar altyapı ihalesinin yapıldığını ve temelinin Haziran ayının ilk haftası atılacağını belirten Albayrak “Yaklaşık 6 milyon TL'lik Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma işinin yapımı tamamlanıyor. Çerkezköy’e yapacağımız Kültür Merkezi için sona yaklaştık, ihale aşamasına geldik. Çerkezköy’ün içme suyu hattını değiştirmek istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

Ziyaretin son bölümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tekirdağ’a yapmış olduğu ziyareti hatırlatan Kadir Albayrak “Cumhurbaşkanımızı Tekirdağ’a karşıladık. Kendilerini en iyi şekilde ağırlamaya gayret ettik. Karşılamamızdan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Cumhurbaşkanımız seçilmiş bir cumhurbaşkanıdır, bizim de cumhurbaşkanımızdır” diye konuştu.

VAZO HEDİYE ETTİ

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, ziyaretin sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a günün anısına vazo hediye etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.