Albayrak’tan sabah çıkarması

Önceki gün sabah erken saatlerde Çerkezköy’e gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Sabah Namazı’nı Çelebi Öğrenci Yurdu’nda kıldıktan sonra Kızılpınar ve Veliköy’de vatandaşlar ile kahvehane sohbet etti.

Albayrak’tan sabah çıkarması
10 Aralık 2014 Çarşamba 07:53

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, önceki gün sabah erken saatlerinde Çerkezköy’e gelerek, incelemelerde bulundu. Sabah Namazı’nı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte Çelebi Öğrenci Yurdu’nda kılan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ardından yurtta kalan öğrenciler ile sohbet etti ve sabah kahvaltısı yaptı.

KIZILPINAR VE VELİKÖY’E GEÇTİ

Çelebi Öğrenci Yurdu’nda yaptığı kahvaltının ardından Kızılpınar ve Veliköy’de kahvehane ziyaretlerinde bulunan ve sabah çayını içen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, özellikle Kızılpınar’da vatandaşlar yol sorununu gündeme getirerek, mahallelerinin yollarının biran önce yapılmasını istediler.

YOL YAPIMI SÜRECEK

Bunun üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Belediye Başkanı Vahap Akay, Kızılpınar’daki yolların yapım çalışmasının devam edeceğini ve çalışmaların 2015 yılında da eldeki imkanlar ve bütçe doğrultusunda devam edeceğini kaydettiler. Bir süre vatandaşlar ile sohbet eden Büyükşehir  Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daha sonra Çerkezköy’den ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.