Aralık ayı ilk oturumu yapıldı

Çerkezköy Belediye Meclisi Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nın ilk oturumu Meclis Başkan Vekili Cengiz Memiş Başkanlığı’nda yapıldı.

Aralık ayı ilk oturumu yapıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
03 Aralık 2019 Salı 12:00


Açılış ve yoklama ile başlayan toplantının ilk gündem maddesinde bir önceki toplantıda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne havale edilen pergola (Gölgelik) hakkındaki İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu görüşüldü. Söz konusu gündem maddesi üzerinde çalışmaların devam etmesi ve daha detaylı inceleme yapıldıktan sonra, bir sonraki Meclis toplantısında görüşülmesine oy birliği ile karar verildi.
YÖNETMELİK KABUL EDİLDİ
   Gündemin ikinci maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün plan değişikliği hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek, incelenmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi. Daha sonra gündemin üçüncü maddesinde yer alan Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Yönetmelik hakkındaki müzekkeresinin müzakeresi görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.
ADD TALEBİ KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ
   Belediye Meclis gündemine sonradan ilave edilen Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şubesi’nin kira ihalesi hakkındaki yazınının oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilmesinin ardından Aralık ayı meclis toplantısının ilk oturumu sona erdi.
   Çerkezköy Belediye Meclisi komisyonlara gönderilen  konuları görüşmek üzere 4 Aralık Çarşamba günü saat 15.00’da yeniden toplanacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.