Artan talebe yetmiyor

Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde günlük hasta giriş sayısının 700’lere kadar yükseldiği öğrenildi. Yaklaşık 4 ay öncesine kadar günlük hasta giriş sayısının 400-450 olduğunu belirten yetkililer artan taleplerden dolayı hasta giriş sayısının yükseldiği ve zaman zaman yaşanan hekim sıkıntısından dolayı randevu tarihlerinin uzayabildiği ifade edildi

Artan talebe yetmiyor
26 Ekim 2015 Pazartesi 18:52

 29 HEKİM GÖREV YAPIYOR

Açıldığı günde Çerkezköy halkına rahat bir nefes aldıran Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde talep yoğunluğu yaşanıyor. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde 4 ay öncesine kadar günlük hasta giriş sayısının 400-450 civarında olduğunu belirten yetkililer, “Bu sayı günlük olarak 700’lere kadar çıkmaya başladı. Hekim sıkıntımız normal şartlarda yok ve 29 hekimiz. Buraya 50 hekim gelse de sorunları çözmek çok zor çünkü çok talep var. Talep her geçen günde artıyor. Bazen bir hasta da işlem 3-4 saat sürebiliyor ve birkaç kez randevu verilebiliyor ve yaşanılan sıkıntılarda bundan kaynaklanıyor” denildi.

VATANDAŞLARIMIZ TÜM İŞLEMLERİNİ RAHATLIKLA YAPTIRABİLİYOR

Günlük 700 hasta girişinin çok yüksek bir rakam olduğunu ifade eden yetkililer, “Artan sayıya bakıldığı zaman vatandaşlarımızın da memnuniyetinin arttığı görülebiliyor. Diş, dışarı da pahalı ve maliyetli bir tedavi. Merkezimizde bugün itibariyle dolgu, kanal tedavisi, hareketli ve sabit protezler (porselen kaplama). Ortodonti dışında birçok tedavi merkezimizde yapılabiliyor. Zamana içinde ortodonti bölümüyle alakalı olarak atama olursa burada da işlem yapılabilecek hale gelebiliriz. Vatandaşlarımız artık tüm işlemlerini burada rahatlıkla yaptırabiliyorlar” ifadeleri kullanıldı.

24 SAAT ESASINA GÖRE DİŞ TEDAVİSİ YAPILIYOR

1 Haziran tarihinde Ağız ve Diş Sağlığı merkezine 10 hekim daha geldiğini belirten yetkililer, “10 hekim gelince ekstradan 10 klinik daha açıldı. Merkezimizde çekim işlemi aynı gün yapılabiliyor. Dolgu içinde o gün hekim müsaitse aynı gün içinde yapılabilir, ama arkadan gelecek olan yoğunluğa da bağlı. Günde 60 hastanın içinde dolgu çıkarsa aynı gün yapılması zor. Şuan hali hazırda 28 klinik ile aktif durumdayız. Diğer yandan 1 Eylül tarihinden itibaren de geceleri de vatandaşlarımıza hizmet verebiliyoruz. 24 saat esasına göre bir hekimimiz merkezimizde görev yapıyor” açıklamasında bulunuldu.

YENİ BAŞHEKİM NİHAL KÜÇÜKYAZICI

Diğer yandan Çerkezköy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde görevli Başhekim Erol Kıvrak’ın Tekirdağ’a atanmasının ardından 4 Ağustos tarihi itibariyle başhekimlik görevini Nihal Küçükyazıcı’nın yürüttüğü öğrenildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.