Atatürk ölümünün 76.yılında minnetle anıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi İlçemizde de minnet ve özlemle anıldı. Tören sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP’li Meclis üyeleri ile CHP İlçe teşkilatı yönetimi Atatürk anıtına kırmızı ve beyaz karanfil bıraktılar.

Atatürk ölümünün 76.yılında minnetle anıldı
11 Kasım 2014 Salı 08:02

ÇELENK SUNUMU İLE ANMA PROGRAMI BAŞLADI

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76’ıncı yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de minnet ve özlemle anıldı. 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı çerçevesinde protokol üyeleri Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nın önünde hazır bulunurken, program Çerkezköy Kaymakamlığı, İlçe Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı'nın çelenklerinin Atatürk Anıtı'na sunulması ile başladı.

ATATÜRK ANITINA KARANFİL BIRAKTILAR

Saatler 09.05'i gösterdiğinde Mustafa Kemal Atatürk ve şehitleri için iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşuna siren seslerinin yanı sıra araçlar da korna sesleri ile eşlik etti. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okunarak, Türk bayrakları yarıya indirildi. Programın sonunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP’li Belediye Meclis üyeleri, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Hasan Demir ve İlçe yönetim kurulu Atatürk anıtına gelerek kırmızı ve beyaz karanfil bıraktılar.

ATAMIZA SAYGILARI KALMAMIŞ

Anma törenleri kapsamında en dikkat çekici ayrıntı ise 2 dakikalık saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşı esnasında kendini bilmez birkaç kişi hiçbir şey olmamış gibi ellerini kollarını sallayarak yürümeleri büyük tepki topladı. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı, Halk Eğitimi Merkezi'nde saat 10.00'da başlayan programla devam etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.