Atatürk Viyadüğü projeyi bekliyor

Geçtiğimiz seçim döneminde seçim vaatleri arasında bulunan ve özellikle yayalar için kritik öneme sahip olan Atatürk Viyadüğü'nün yaya geçiş yolları proje bekliyor.Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından hazırlanılan projede yapıda kullanılanacak malzeme ve genişlik konusunda çalışıldığı ve bir an önce projenin tamamlanarak ihalenin yapılacağı öğrenildi.

Atatürk Viyadüğü projeyi bekliyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Şubat 2020 Çarşamba 18:08

CAN GÜVENLİĞİ ÖNEMLİ
Bir sonraki öğrenim yılına yetişmesi gereken proje, öğrencilerin günün belli vakitlerinde yoğun kullanımına maruz kalıyor. Özellikle İstasyon Caddesi tarafında can güvenliği olmayan Atatürk Viyadüğü yaya yollarının proje hazırlanırken bu eksikliğininde dikkate alınması gerekiyor.
ENGELLİLER UNUTULMASIN
Yetkililerden edinilen bilgiye göre, şu an olduğu gibi iki tarafta da yaya yolu planlanıyor. Planda engellilerinde kullanımının detaylarıyla düşünülmesi bekleniyor.
İki  kişinin dahi rahatça geçmesine olanak tanımayan yaya yolu,  birde önünüzde yada karşınızda sokak hayvanları olduğu zaman daha da zor hale geliyor.
Yapıldığı dönemde trafiği geçici olarak rahatlatan fakat zaman geçtikçe kendi başına problem haline gelen Atatürk Viyadüğü yanlış proje ve uygulama olarak karşımızda duruyor. Her iki yakasında da bir dizi problemi beraberinde getiren viyadüğün oluşturduğu problemler yapılan tadilatlarla giderilmeye çalışılıyor.
Her yönüyle hatalı yapılmış olan viyadüğün üstünde ve her iki tarafında yapılacak  tadilatlar ve düzenlemelerin maliyeti günün birinde viyadüğün yapım maliyetinide geçecek gibi görünüyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.