Ata’ya Saygı koşusu yapıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ebedi Başkomutanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81’inci yıldönümü dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi tarafından ‘Ata’ya Saygı’ koşusu düzenlendi.

Ata’ya Saygı koşusu yapıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
11 Kasım 2019 Pazartesi 11:23


Çerkezköy Belediye Başkanız Vahap Akay, Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte yüzlerce Çerkezköylünün katıldığı ‘Ata’ya Saygı’ koşusu Belediye Meydanı’nda başladı ve Vatan Size Minnettar Anıtı önünde sona erdi.
KUPALARI VERİLDİ
   Erkeklerde Samet Akdeniz’in birinci olduğu koşuda, ikinciliği Samet Susamcı, üçüncülüğü Celal Çakır alırken, bayanlarda Naz Berçin birinci, Tuana Akay ikinci ve Rabia Aydın üçüncü oldu.
   Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Ata’ya Saygı koşusunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Belediye Başkanımız Vahap Akay tarafından verilirken, ayrıca koşuya katılan tüm sporculara günün anısına madalya verildi. Ata’ya Saygı koşusu Vatan Size Minnettar Anıtı önünde çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.