Aynı mantık mı?

Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem döneminde dere yatağı üzerine yapılan iki inşaatın ardından bu dönemde üçüncü inşaat Dekor Düğün salonu yanında bulunan otopark üzerine yapılıyor. Bölgenin alt yapısını hakkında bilgi sahibi olanlar “Yeni yapılacak olan sağlık birimi binasının altında yağmur suyu baksı ve kanalizasyonu bulunuyor. Buraya bu sağlık biriminin yapılması doğru mudur?” diye soruyorlar

Aynı mantık mı?
30 Haziran 2015 Salı 20:03

 ESKİ YÖNETİM ZAMANINDA İKİ BİNA YAPILDI

Çerkezköy’de yaşanan su baskınlarının ardından ders alınması gerekirken, bir yeni inşaat daha dere yatağı üzerinemi yapılıyor? Çerkezköy Belediyesi eski Başkanlarından Ali Ertem zamanında dere yatağının geçtiği alanlar üzerine Sakatlar Derneği ile karşısında bulunan bina yapılırken, bu dönemde de bir yenisi Dekor Düğün Salonu yanında bulunan otopark üzerine yapılıyor.

DERE YATAĞI ÜZERİNE SAĞLIK BİRİMİ

Konu hakkında bilgisine başvurduğumuz yetkililer yaptıkları açıklamada, “Belediye tarafından temeli atılan sağlık birimi binası dere yatağı yani Baksın üzerine bina yapılıyor. Bu durumu engelleyemiyoruz. Su baskınlarında siyaseten geçmiş dönem yapılmış denilerek eski yöneticilere taş atılıyor. Baks demek dere suyunun gittiği yer demektir ve üzerine bina yapıyorlar. Sakatlar derneğinin orada baksı 90 derece kırdılar. Aynısını dekor düğün salonun yanında belediye bina yapıyor. Temel atıldı ve sağlık birimi yapılacakmış. Bina derenin üzerinde yer alıyor ve yağmur suyu baksı ile kanalizasyon bulunuyor” denildi.

BAŞKANIN HABERİNİN OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUZ

Açıklamanın sonunda ise, “Ali Ertem döneminde sakatlar derneği ve karşısında alan yapıldı ve hala aynı mantık devam ediyor. 5 sene sonra gelen ekipte eski belediye yönetimini suçlayacak. Belediye olarak dere yatağı üzerine üçüncü bina yapılıyor. Dönem farklı ama mantık aynı mı? Dereler her yağmur yağdığında taşıyor ve sonra suçlu aranıyor. Başkan Vahap Akay’ın sağlık biriminin yapıldığı yer konusunda bilgisi var mı?” ifadeleri kullanıldı. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.