Bakalım ne olacak?

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay geçtiğimiz hafta Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile bu hafta ise MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ile buluşmuş ve Çerkezköy’ün sorunları masaya yatırılmıştı. Her iki toplantıda da ortak söz olarak “Her şey Çerkezköy için” ibaresi çıkarken bu toplantılar sonrası Milli Savunma Bakanlığı, Devlet Su İşleri, Karayolları Genel Müdürlüğü, Devlet Demir Yolları ve TREDAŞ’ın Çerkezköy’e vaat edilen yatırımlar için ne gibi bir adım atacağı ise merak konusu oldu

Bakalım ne olacak?
11 Şubat 2016 Perşembe 18:04

ORTAK SÖZ ÇERKEZKÖY

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay geçtiğimiz hafta Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile bir araya gelmiş ve Çerkezköy’ün sorunlarını masaya yatırmıştı. Toplantının ana fikrinde ise ‘Her şey Çerkezköy için’ ibaresi ortaya çıkmıştı. Gerçekleşen toplantıda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’ün devlet yatırımlarından olması gerekenden daha az bir pay aldığını belirtirken Abdullah Öğe ise  “Bizler siyasi kimliğimizi bir tarafa bırakarak bu görüşmeyi  sanayi kenti olan ilçemiz Çerkezköy’ün hizmet alımını hızlandırmak adına bir aradayız. Çerkezköy’ün sorunlarının çözümünde hepimiz fayda sağlayacağız. Hepimiz Çerkezköylüyüz. Bizler burada yaşıyoruz ve sorunlar hepimizin sorunudur. İlçemiz Sanayi kenti olması dolayısıyla bir çok il ve ilçeden göç alıyor ve devamlı bu göçle de nüfusumuz artıyor. Biz yerel yöneticiler olarak buranın hizmet alması için çalışma yapacağız” ifadelerine yer vermişti.

ÖNSEL’E DE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

Başkan Vahap Akay, Ak Parti İlçe Teşkilatı ziyareti sonrasında bu hafta içinde ise MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na ziyaret gerçekleştirerek İlçe Başkanı Koray Önsel ile istişarede bulundu. Gerçekleşen toplantıda ortak söz yine Çerkezköy olurken, hem Koray Önsel hem de Vahap Akay Çerkezköy’ün eksiklerinden bahsetmiş ve fikir alışverişinde bulunmuştu.

MERAK KONUSU OLDU

Her iki toplantıda da, Çerkezköy’ün yıllardır başlayamayan tren seferleri, bir türlü bitmeyen dere ıslahı, İlçede yaşanan elektrik kesintileri, Astsubay Lojmanları için yapılan yazışmaların son durumu, Çerkezköy’ün gün geçtikçe baş belası haline gelen trafiği, gelen göç nedeniyle oluşan okul ihtiyacı ve bir çok sorun görüşülürken bu konuların muhataplarından gelecek adımlar ise merak konusu oldu. Şimdi merak edilen ‘Herşey Çerkezköy için’ sözümde hemfikir olanlar, üstlerine düşen görevleri yerine getirerek, daha yaşanılır Çerkezköy için ellerini taşın altına mı koyacak, yoksa bugüne kadar yapılan topu birbirine atma taktiği devam mı edecek!

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.