Balkan Türkleri'nden MHP'ye tam destek

Seçim çalışmalarını sürdüren Tekirdağ MHP Milletvekili 1. Sıra Adayı Bülent Belen, Çerkezköy Balkanlılar Derneği'ni ziyaret ederek destek istedi. Aslen Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olan MHP Adayı Bülent Belen'e Balkan Türkleri tam destek verdiklerini belirtirken, Dernek Başkanı Turgut İleri "Bülent ağabeyimizin yanındayız" dedi

Balkan Türkleri'nden MHP'ye tam destek
10 Haziran 2011 Cuma 00:00

SOYDAŞLARDAN DESTEK KARARI ÇIKTI
  Genel Seçimlere az bir süre kala çalışmalarını sürdüren MHP Milletvekili Adayı Bülent Belen'e Balkan Türkleri tam destek verdi. Çerkezköy Balkanlılar Derneği'ni ziyaret eden ve destek isteyen Bülent Belen'e dernek  alkışlar ile destek verirken, Dernek Başkanı Turgut İleri "Bülent ağabeyimizin yanındayız" dedi.
ÜLKENİN BÜTÜNLÜĞÜ SORGULANIR HALE GELDİ
Balkanlılar Derneği'nde vatandaşlar ile sohbet eden ve destek isteyen MHP Adayı Bülent Belen, AKP iktidarının 9 yıllık iktidarı döneminde ülkenin bölünmez bütünlüğü başta olmak üzere, Başkenti, bayrağı ve İstiklal Marşımızın sorgulanır hale geldiğini iddia ederek, "Artık bu konular maalesef TV kanallarında yapılan açık oturumlarda tartışılır hale geldi. Bu nedenle tek vatan, tek bayrak, tek dil savunması yapan ve bundan başka birşey söylemeyen MHP'ye destelerinizi bekliyorum" dedi.
İŞSİZ SAYISI 3.5 MİLYONDAN
6.3 MİLYONA ULAŞTI
İktidar partisi AKP'yi 'İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün' sloganı ile eleştiren MHP Adayı Belen, "Türkiye'de 9 yılda neler büyüdü? Ben açıklayayım. 2002 yılında dış borç 225 milyar dolarken 2010 yılında 510 milyar dolara çıktı. Cari açık 2002'de 1.5 milyar dolarken şimdi 48 milyar dolar. İthalat 50 milyar dolardan 185 milyar dolara çıktı. İşsiz sayısı 2002'de 3.5 milyondu şimdi ise 6 milyon 290 bine ulaştı. Büyüyen bir ülkede bunlar olur mu? Olmaz" dedi.
EŞKİYA İLE SOKAK SAVAŞI YAPILIYOR
"İstikrarın sürdüğü bir ülkede Devlet eşkiya ile sokak savaşı yapmaz" diyen MHP Adayı Belen, "Terör Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da vatandaşın huzurunu bozmuş, İstanbul ve bazı büyükşehirlerde Belediye ve halk otabüslerine molotof atılır döneme gelinmiştir. Halkın can ve mal güvenliği tehdit altındadır. İstikrarın sürdüğü ülkede bunlar asla olmaz" dedi.
TERÖRLE MÜZAKERE DEĞİL
ETKİN MÜCADELE EDİLECEK
MHP iktidarı döneminde terörle etkin ve kesintisiz mücadele edileceğini ve terörün en geç 1 yıl içinde ülke gündeminden çıkartılacağını belirten Belen, "Biz terörle müzakere değil etkin bir şekilde mücadele edeceğiz. Bölücü başının İmralı'dan örgütü yönetmesine izin vermeyeceğiz. Onu oradaki 5 yıldızlı otelden farksız yerden alıp F Tipi cezaevine nakledeceğiz" dedi.
ASGARİ ÜCRET NET 825 TL OLACAK
MHP'nin tek başına iktidarında asgari ücretin net 825 TL olacağının altını çizen MHP Adayı Belen, "Her yıl 700 bin kişiye iş sağlanacak. Sigortalı çalışanı olmayan bütün yoksul ailelere asgari ücretin yarısı kadar Aile Sigortası yardımı yapılacak. Yoksulluk sınırı altında kalan ailelerin ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için Hilal Kart verilecek. Yoksulların su, elektrik, doğalgaz ve telefon ücretlerini devlet karşılayacak.
EMEKLİYE 1 MAAŞ İKRAMİYE!
EV HANIMLARINA HER AY 200 TL
"Kamu kesiminde sözleşmeli, geçici, taşeron elamını, 4/B'li, 4/C'li, vekil ve benzeri adlar altında çalışanların tamamı kadroya geçirilecek. Emeklilere her yıl Eylül ayında bir maaş kışa hazırlık yardımı yapılacak. Çeşitli emekli aylıklarındaki farklılıklardan doğan mağduriyetler giderilecek.
Küçük çiftçilerin aldıkları mazot, gübre, ilaç, tohum ve fideden ÖTV ve KDV alınmayacak. Tarım ve hayvancılıkta ucuz elektrik temin edilecek. Ev kadınlarına ayda 200 TL pozitif yaşam desteği verilecek" dedi.
ÜNİVERSİTE SINAVINI KALDIRACAĞIZ
BAŞÖRTÜSÜ SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ
Üniversite Giriş Sınavı'nı kaldıracaklarını, başörtüsü sorununu kesinlikle çözüme kavuşturacaklarını ve yargı bağımsızlığını teminat altına alacaklarını belirten MHP Adayı Bülent Belen, "Türk milli kimliğinin tartışılması kabul edilmeyecek, Türk Milleti yerine Türkiyelilik tanımı konulamayacak, farklı etnik kimliklere siyasi ve hukuki statü tanınmayacak" dedi.
Milletvekili dokunulmazlıklarının kesinlikle kaldırılacağını da belirten MHP Adayı Belen, yabancılara mülk satışının milli güvenliği tehdit etmesine de izin verilmeyeceğini de açıkladı.
3 GÜN ANKARA'DA
4 GÜN BURADA OLACAĞIM
Seçildiği ve Meclise gittiği takdirde Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri hariç Tekirdağ'da ve ilçelerinde olacağını belirten MHP Milletvekili Adayı Bülent Belen, "Evimi Ulaş'tan taşımayacağım. Evim burada olacak ve ben de haftanın 4 günü, yani Meclis çalışmalarının dışında kalan günlerde sizlerle birlikte olacağım" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.